Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 3 camere Satu Mare, Sacaseni - 19000 EURO

19000 €  De vanzare
Casa familiala ( 98 mp.) cu 3 camere (5x4 m ; 5x5 m ; 4x4 m), antreu, camara, prispa. Suprafata totala (intravilan) este de 5000 mp. (0,50 ha) fiind compusa din: curte, gradina, gradina zarzavat, faneata, livada si vie . Via cu suprafata de 600 mp. este pe rod, anual obtinandu-se cca. 450 l vin. Anexe gospodaresti : bucatarie de vara (o cladire mai veche, dar in stare de folosire !) de 60 mp. cu doua incaperi si cuptor traditional (zidit), cotet pt. porci, sura cu multe scule gospodaresti, de tamplarie, aparat de sudura, moara cereale, batator porumb si beci pentru vin cu scule de vinificatie. In curte se afla o fantana traditionala (sapata). Apa potabila este asigurata prin instalatia comunala de apa adusa pana in curte. Strada este canalizata. Casa este situata in zona centrala, dar linistita a localitatii la (numai!) 20 m de DN1F si cu acces asfaltat. Distanta fata de primarie, scoala, magazin universal, camin cultural, dispensar,biserica este de cca. 300 m. (strada asfaltata). Casa este ideala pentru apicultori intru-cat este situata la cca. 950 m de padurea Sacaseni, o nepretuita mina de aur „poliflora" pentru albine. Distanta pana la microstatiunea turistica Tasnad cu strand termal este de 11 km (drum asfaltat). Informatii suplimentare : tel. 0770 - 911.390

Pe site din 13-06-2019
Vizualizari 1
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 98 m2
Suprafata teren: 500000 m2
Camere: 3

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Sacaseni.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Sacaseni. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Sacaseni.

Este Sacaseni zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  terenuri constructii Satu Mare, Sacaseni  - 12500 EURO Proprietar 12500 €
Vanzare terenuri constructii Satu Mare, Sacaseni - 12500 EURO Sacaseni, Sacaseni , jud. Satu Mare

hoblea sebastian Vand teren agricol >15ha Vand teren agricol >15 ha: 9ha (0 parcela) ,1.12ha , 0.85ha , 0.60ha...teren fertil bun si pentru livada(nuc alun cais prun) si pentru parc fotovoltaic .accesul se face pe un drum batatorit si cu masina mica .Intabulat(CF nou) un singur proprietar ,ocupabil imediat Terenul nu e in arenda!!

12500 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri constructii Satu Mare, Sacaseni  - 12500 EURO Proprietar 12500 €

12500 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(