Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 3 camere Brasov, Rotbav - 69000 EURO

69000 €  De vanzare
Imobilul este situat intr-o zona de case noi, cu strada asfaltata , este o constructie finalizata in anul 2018 si dispune de toate imbunatatirile: gresie, faianta, parchet laminat, geamuri termopan cu tamplarie PVC, izolatie termica exterioara, acoperis din tigla. Casa are suprafata construita de 180 mp si este compartimentata astfel: 1. Parter: hol , bucatarie, living mare, baie, camera tehnica, camera depozitare/uscator. 2. Etaj: 3 dormitoare din care unul matrimonial, dressing, 1 baie, hol. Podul este foarte spatios. 3. Terasa placata cu gresie. Casa are toate utilitatile: - apa de la reteaua publica - fosa septica si canalizare - contor trifazic - iluminat stradal - asfalt - acces mijloc de transport in comun Suprafata totala teren 870 mp. Informatii /poze suplimentare pe e-mail sau la telefon.

Pe site din 09-06-2021
Vizualizari 34
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 180 m2
Suprafata teren: 870 m2
Camere: 3

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Rotbav.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Rotbav. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Rotbav.

Este Rotbav zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Brasov, Rotbav  - 128000 EURO Proprietar 128000 €
Vanzare casa Brasov, Rotbav - 128000 EURO Rotbav, Rotbav , jud. Brasov

Casa de vanzare in Rotbav. Constructie noua, casa este din caramida, bine izolata, are incalzire in pardosea. Sunt 5 camere,2 bai, bucatarie si sufragerie. De asemenea are beci,mansarda si camera centrala. Pentru mai multe detalii puteti sa sunati la numarul de telefon 07******84. Pretul este de 128000€ negociabil! Case de vanzare - Brasov , Case de vanzare - Brasov

128000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Brasov, Rotbav  - 129000 EURO Proprietar 129000 €
Vanzare casa Brasov, Rotbav - 129000 EURO Rotbav, Rotbav , jud. Brasov

Comision cumparator: 0% ASCENDENT IMOBILIARE propune spre vanzare o REPREZENTARE IMOBILIARA, particularizata printr-o proprietate de exceptie, situata intr-o zona incarcata de istorie si anume in centrul localitatii Rotbav, langa Biserica Fortificata, magazin, langa statia RATBV, la 1 minut de frumoasele lacuri si la doar 20 de minute de Brasov. Imobilul este materializat printr-o constructie solida, cu teren in suprafata de peste 2.600 mp, complet renovata, amenajata simplu, dar cu gust, cu atentie pana la ultimul detaliu pentru a conferi acel sentiment de ,,acasa". Terenul generos de 2668 de mp completeaza proprietatea indeplinind toate criteriile pentru cineva care doreste sa isi amenajeze o gradina sau o livada, sa creasca animale, sa construiasca o pensiune sau mai multe unitati de cazare sau pur si simplu sa se bucure de natura, . Imobilul are o structura semidecomandata, configurata astfel: -- hol -- baie de serviciu --bucatarie cu camara generoasa si acces in pod -- living insorit si spatios -- doua dormitoare -- baie -- birou Proprietatea beneficiaza si de o pivnita foarte generoasa care se intinde pe toata suprafata casei si se poate amenaja in multiple variante care vor aduce plus valoare imobilului. In curte regasim si o fantana care poate fi folosita si care da o nota aparte curtii. Proprietatea beneficiaza ca utilitati de curent, apa si canalizare, iar incalzirea se face prin termosemineu cu lemne conectat la reteaua de calorifere existente in interior. Semineul creaza o atmosfera placuta la interior, mai ales in serile de iarna, iar caldura se mentine perfect datorita zidurilor groase specifice caselor sasesti. Pentru a descoperi adevaratul potential, recomandam vizionare si analiza direct la proprietate. Pentru mai multe detalii si informatii, va stam cu drag la dispozitie. Case de vanzare - Rotbav , Case de vanzare - Brasov

129000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(