Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 3 camere Giurgiu, Remus - 48000 EURO

48000 €  De vanzare
Vand casa 110 m2 situată în Remus compusă din 3 dormitoare, baie ,bucatarie,camera tehnica unde este amenajată o a doua bucatarie ,beci..Casa este placata cu polistiren ,dispune de centrala pe lemne, grătar zidit ,foișor, teren 1000 m2, carte funciară, etc... Suprafata terenului: 1000,0 m2, Suprafata utila: 110,0 m2, Numar camere: 3 , Numar bai: 2 , Anul constructiei: 1985 , Incalzire: centrala proprie ,

Pe site din 18-06-2019
Vizualizari 1
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 110 m2
Camere: 3

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Remus.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Remus. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Remus.

Este Remus zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Giurgiu, Remus  - 95000 EURO Proprietar 95000 €
Vanzare casa Giurgiu, Remus - 95000 EURO Remus, Remus , jud. Giurgiu

Casa de Vanzare Accept schimb cu apartament in Giurgiu + diferenta din partea dumneavoastra. Imobilul se afla in localitatea REMUS judetul Giurgiu. 1000m2 Casa are un regim de inaltime P+E structura de rezistenta este din beton, armat si zidaria din BCA. Este alcatuita din living, bucatarie, 2 bai si 4 dormitoare, Curent electric Instalatie electrica Canalizare Apa curent Dosarul pentru gaze este depus, mai multe detalii la telefon. Actele la zi pentru vanzare O casa frumoasa, eficient compartimentata, construita de oameni cu experinta si materiale de calitate. Proprietar Case de vanzare - Remus , Case de vanzare - Giurgiu

95000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(