Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 4 camere Ilfov, Pruni - 65000 EURO

65000 €  De vanzare
Vand casa in Breaza cu 4 camere (sufragerie si 3 dormitoare), bucatarie, baie, camara, 2 holuri, pod si o pivnita generoasa. Curtea are o suprafata de aproximativ 808 mp, cu o deschidere de aproximativ 15 metri, multa verdeata, pomi fructiferi (nuc, pruni, visini, meri, peri, gutui). Utilitati: apa, gaze, curent, centrala, calorifere,sobe termopane, gresie, faianta, mobilata. Locatia este situata de la intrarea in Breaza dinspre Bucuresti, la aproximativ 1 km de strada principala, deci multa liniste. Majoritatea vecinilor sunt din Bucuresti. Merita vazuta!

Pe site din 17-07-2019
Vizualizari 2
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 808 m2
Camere: 4

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Pruni.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Pruni. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Pruni.

Este Pruni zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Bucuresti, Titan - Balta Alba  - 36000 EURO Proprietar 36000 €
Vanzare casa Bucuresti, Titan - Balta Alba - 36000 EURO Titan - Balta Alba, Pruni

Se vinde casa de vacanta aflata in satul Niculesti, comuna Vintila Voda, judetul Buzau. Casa din caramida este compusa din doua camere, hol, baie, bucatarie si beci si are o suprafata locuibila de 45mp. Geamurile de la camere, bucatarie si baie sunt din termopan. Casa se vinde cu tot cu terenul de 3050mp (livada). Exista loc de parcare in curte pentru cel putin doua masini. Se vinde mobilata si utilata (mobila noua intr-una din camere: dulap, saltele, noptiere, frigider, etc). Deschiderea la sosea e de 24m si in spate, la rau, de 21m. Raul Slanic trece prin spatele gradinii. Vecini exista doar in stanga si in dreapta. In fata casei e un deal impadurit, iar in spate este raul. Curtea e delimitata de partea din spate unde se afla livada si magazia de un gard nou. Magazia e construita in 2021. In livada sunt atat pomi batrani, cat si tineri: meri, peri, pruni, gutui, visini, nectarini, piersici, nuci, butuci de vita de vie, mure, zmeura, capsuni, coacaze negre si rosii. In curtea de fata exista doi aluni, soc, liliac, piersic, tei, visini, meri, vita de vie. In curtea din fata este un foisor construit acum 3 ani cu o masa cu doua canapele din lemn masiv si un leagan din lemn masiv. Casa este racordata la curent electric, acces apa (fantana in curte cu hidrofor), fosa septica, cablu TV, internet. Baie cu wc si cada cu boiler electric. Nu exista gaze in zona. Case de vanzare - Sectorul 3 , Case de vanzare - Bucuresti

36000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri constructii Bucuresti, Giurgiului  - 21000 EURO Proprietar 21000 €
Vanzare terenuri constructii Bucuresti, Giurgiului - 21000 EURO Giurgiului, Pruni

Teren (livada de pruni tineri ) 3500 de metrii patrati intravilani . Acces la asfalt (intrare cu latime de 12 metrii) . Cu acte in regula (cadastru). Judetul Dambovita comuna rau alb , o zona perfecta de relaxare , liniste , pace si peisaje . Zona Submontana Terenuri - Sectorul 4 , Terenuri - Bucuresti

21000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(