Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 2 camere Ilfov, Pruni - 132000 EURO

132000 €  De vanzare
Vand casa de caramida la curte, situata pe teren cu o suprafata totala de 541 mp. Casa+terenul sunt in sectorul 4 pe intrarea Cavalului, perpendicular pe strada Orastie. Suprafata construita a casei din schita cadastrala este de 50 mp. Constructia este din 1960, are 2 intrari separate, curent electric, 2 camere, 1 bucatarie si un hol, utilitati la poarta, deschidere la strada este de 20,27 m. Curtea are pomi fructiferi- ciresi, caisi, pruni, gutui, meri, peri, piersic, vita de vie pe rod 12 randuri si 2 bolti. Zona de case si vile iar la cateva minute apropiere sunt Grand Arena, Selgros, Hornbach, Lidl, statii de mijloace de transport in comun 102 si 116. Primul Proprietar.

Pe site din 14-06-2019
Vizualizari 1
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 541 m2
Camere: 2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Pruni.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Pruni. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Pruni.

Este Pruni zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Ilfov, Pruni  - 265000 EURO Proprietar 265000 €
Vanzare casa Ilfov, Pruni - 265000 EURO Pruni, Pruni , jud. Ilfov

Avem placerea de a va prezenta spre vanzare o casa cu un teren generos si personalizata cu mult suflet, gradina este realizata de un peisagist, canalizare si apa conectate la reteaua Ilfov plus put pentru udarea gazonului, curent trifazic, gaze, programator aspensoare si multe altele. 1. TEREN 886 mp , front stradal 26 m, imprejmuit cu gard, poarta acces auto, poarta acces pietonal 2. CASA parter 4 camere, suprafata construita de 136 mp, formata din: o hol intrare (5,60 mp) cu dulap cu oglinzi, pardoseala placi ceramice Rondine o bucatarie deschisa cu insula (9,16 mp), mobila Bauformat (Germania), echipamente Franke o living (35,60 mp) A/C o dormitor (20,79 mp) cu dulapuri , A/C si baie (6,14 mp – dus Italian, chiuveta, wc, bideu) o dormitor (12,32 mp) o dormitor (12,33 mp) o baie (4,93 mp - dus Italian, chiuveta, wc) o hol (8,22 mp) cu dulapuri o scara (1,30 mp) Casa construita in 2018, structura rezistenta beton, acoperis tabla, curent trifazic, apa, canalizare, gaze, contor apa si gaz, incalzire centrala termica individuala gaz cu condensare si calorifere, usi intrare si ferestre tamplarie VEKA PVC 7 camere (culoare nuc) si geam tripan Saint Gobain, feronerie Roto, termosistem placare exterioara cu polistiren grafitat 10 cm, pardosele izolate cu covor din pluta si acoperite cu parchet Kahrs colectia Da Capo, ferestre prevazute cu plase contra insectelor si jaluzele interioare Mobexpert, bai dotate cu placi ceramice si mozaic Rondine, mobilier Mobexpert, sanitare Ideal Standard Belgia si baterii Grohe, usi interior celulare, A/C Samsung 12000BTU, sistem de alarma 3. TERASA (23 mp) orientata sud, cu inchidere cu sistem glisant din sticla securizata VALEDO si pardoseala placi ceramice Rondine 4. ANEXA 12 mp, pe structura din lemn, exterior identic cu casa, pardoseala din placi ceramice Rondine, tamplarie Veka, dotata cu combina frigorifica Arctic, rafturi 5. GRADINA realizata de catre un peisagist profesionist, beneficiaza de sistem de drenaj si sistem de irigatie alimentat de la un put propriu, are alei placate cu piatra naturala si pasi japonezi Piatraonline, pomi fructiferi (gutui, ciresi, meri, pruni, per, visini), arbori (frasini, atari, salcami), arbusti (liliac, iasomie, etc), ronduri cu flori 6. CARPORT 2 autoturisme 7. Vecinatati: Parc copii amenajat la 100 m, acces in 10 min Eden Land, DN 1, A3, zone commerciale, scoli, etc. Pentru vizionarea acestei frumoase case - 07******23 Dan Case de vanzare - Dumbraveni , Case de vanzare - Bucuresti - Ilfov

265000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Ilfov, Pruni  - 265000 EURO Proprietar 265000 €
Vanzare casa Ilfov, Pruni - 265000 EURO Pruni, Pruni , jud. Ilfov

Avem placerea de a va prezenta spre vanzare o casa cu un teren generos si facuta cu mult suflet, gradina este realizata de un peisagist, are canalizare si apa de la apa canal Ilfov plus put pentru udarea gazonului, curent trifazic si canalizare 1. TEREN 886 mp , front stradal 26 m, imprejmuit cu gard, poarta acces auto, poarta acces pietonal 2. CASA parter 4 camere, suprafata construita de 136 mp, formata din: o hol intrare (5,60 mp) cu dulap cu oglinzi, pardoseala placi ceramice Rondine o bucatarie deschisa cu insula (9,16 mp), mobila Bauformat (Germania), echipamente Franke o living (35,60 mp) A/C o dormitor (20,79 mp) cu dulapuri , A/C si baie (6,14 mp – dus Italian, chiuveta, wc, bideu) o dormitor (12,32 mp) o dormitor (12,33 mp) o baie (4,93 mp - dus Italian, chiuveta, wc) o hol (8,22 mp) cu dulapuri o scara (1,30 mp) Casa construita in 2018, structura rezistenta beton, acoperis tabla, curent trifazic, apa, canalizare, gaze, contor apa si gaz, incalzire centrala termica individuala gaz cu condensare si calorifere, usi intrare si ferestre tamplarie VEKA PVC 7 camere (culoare nuc) si geam tripan Saint Gobain, feronerie Roto, termosistem placare exterioara cu polistiren grafitat 10 cm, pardosele izolate cu covor din pluta si acoperite cu parchet Kahrs colectia Da Capo, ferestre prevazute cu plase contra insectelor si jaluzele interioare Mobexpert, bai dotate cu placi ceramice si mozaic Rondine, mobilier Mobexpert, sanitare Ideal Standard Belgia si baterii Grohe, usi interior celulare, A/C Samsung 12000BTU, sistem de alarma 3. TERASA (23 mp) orientata sud, cu inchidere cu sistem glisant din sticla securizata VALEDO si pardoseala placi ceramice Rondine 4. ANEXA 12 mp, pe structura din lemn, exterior identic cu casa, pardoseala din placi ceramice Rondine, tamplarie Veka, dotata cu combina frigorifica Arctic, rafturi 5. GRADINA realizata de catre un peisagist profesionist, beneficiaza de sistem de drenaj si sistem de irigatie alimentat de la un put propriu, are alei placate cu piatra naturala si pasi japonezi Piatraonline, pomi fructiferi (gutui, ciresi, meri, pruni, per, visini), arbori (frasini, atari, salcami), arbusti (liliac, iasomie, etc), ronduri cu flori 6. CARPORT 2 autoturisme 7. Vecinatati: Parc copii amenajat la 100 m, acces in 10 min Eden Land, DN 1, A3, zone commerciale, scoli, etc. Pentru vizionarea acestei frumoase case - 07******23 Dan Case de vanzare - Dumbraveni , Case de vanzare - Bucuresti - Ilfov

265000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(