Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 5 camere Sibiu, Poiana Sibiului - 40000 EURO

40000 €  De vanzare
Casa de vanzare stare foarte buna, situata in Poiana Sibiului, compusa din 5 camere, veranda, bucatarie de vara, 2 debarale, terasa, cuptor de paine, pivnita de 70 mp, anexa pentru lemne sau animale, curte betonata si bazin de apa, 2 teracote, sosea pieruita situata in vecinatatea unui monument istoric, la 200 m de scoala, la 700m de centrul comunei, pe o strada cu acces atat vara cat si iarna. Se pot vinde separat unele obiecte de mobilier sau uz casnic. Unic proprietar. Utilitati: curent electric, apa la bucatarie, podea cu dusumele, usi si ferestre din lemn.

Pe site din 29-05-2023
Vizualizari 29
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 70 m2
Camere: 5

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Poiana Sibiului.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Poiana Sibiului. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Poiana Sibiului.

Este Poiana Sibiului zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Sibiu, Poiana Sibiului  - 71300 EURO Proprietar 71300 €
Vanzare casa Sibiu, Poiana Sibiului - 71300 EURO Poiana Sibiului, Poiana Sibiului , jud. Sibiu

Vand casa Poiana Sibiului , Strada Deal Nr.320. An constructie 1991 , 4 camere , baie , bucatarie , magazie , pivnite , garaj , terasa . Suprafata totala 685 mp (432 teren -253 curte constructii ) . Subsol - Anexe -66 mp . Demisol -pivnita, magazie , bucatarie , veranda -192 mp. Parter - 4 camere , baie , hol , terasa -116 mp . Curte - 47 mp . SCHIMB CU CASA SAU APARTAMENT SIBIU .Precontract pentru bransament la gaz . Case de vanzare - Poiana Sibiului , Case de vanzare - Sibiu

71300 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(