Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 3 camere Brasov, Poiana Marului - 65000 EURO

65000 €  De vanzare
Casa+sura+teren+ padure de vanzare in Poiana Marului, Judetul Brasov. Acestea se afla intr-o zona foarte linistita cu o priveliste minunata, este perfecta pentru casa de vacanta sau pentru o locuinta! In casuta/garsoniera din dreapta(la usa din dreapta) locuieste un om! Casa este compusa din:3 dormitoare,hol,bucatarie,baie si un spatiu de depozitare(camara)-76mp utili Șura-75mp utili Teren (pe acesta se afla si o mica livada)-18000mp Padure-3500mp Pentru mai multe detalii si pentru vizionarea acestora va rog sa sunati la numarul: 736 - arata telefon -

Pe site din 23-06-2021
Vizualizari 35
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 76 m2
Camere: 3

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Poiana Marului.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Poiana Marului. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Poiana Marului.

Este Poiana Marului zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Brasov, Poiana Marului  - 99900 EURO Proprietar 99900 €
Vanzare casa Brasov, Poiana Marului - 99900 EURO Poiana Marului, Poiana Marului , jud. Brasov

Sunteti in cautarea unui colt de Rai numit Acasa?Doriti sa Achizitionati o casa de vacanta pe care sa o puteti inchiria pentru un venit pasiv? Monolit Village va propune spre achizitie,o casa modulare prefabricata si eficient energetica pe structura de lemn in cel mai nou ansamblu de casute de vacanta care surprind esenta vietii traite in natura. Monolit Village este conceptul care aseaza prima comunitate Monolit,intr-o armonie perfecta cu natura.Inconjurat de munti si o priveliste de vis, Monolit Village se afla in mijlocul dealurilor din Poiana Marului judetul Brasov,cu acces din DN73A,pe sensul de iesire din Zarnesti,pe un drum forestier amenajat si intretinut de primaria Poiana Marului la doar 2km de asfalt si 30km de Brasov. Ansamblul cuprinde 20 unitati locative cu o suprafata utila cuprinsa intre 48-65mp,ce sunt distribuite unitar in planul de amplasament zonal.Parcelele au suprafete cuprinse intre 600-700mp,oferind,indiferent de varianta pe care o alegeti,intimitatea si linistea de care aveti nevoie. Fiecare casa Monolit beneficiaza de finisaje si dotari premium,electrocasnice si mobilier gandit pana la cele mai mici detalii, astfel incat viitori proprietari sa se bucure de tot confortul si functionalitatea unui acasa confortabil. Va stau cu drag la dispozitie pentru detalierea ofertei/completarea informatiilor succint mentionate si identificarea modelului de locuinta ce poate deveni noul dumneavoastra-acasa-permanent,de vacanta sau sa investiti in vederea inchirierii pe termen scurt sau lungi unul din cele mai pitoresti locuri din Romania. *CONSTRUCTIILE NOASTRE VIN UTILATE SI ECHIPATE COMPLET LA CHEIE CU MOBILIER INCLUS SI TOATE INSTALATIILE NECESARE* Pentru mai multe detalii si oferte similare, va stam la dispozitie. Tot odata,comercializam si executam la cheie constructii modulare prefabricate din panouri de lemn vidate, cu modelele noastre optimizate incepand de la 20mp pana la 120mp utili.Executam si proiecte personalizate in functie de nevoia clientului cu un numar minim de 3 unitati pentru dezvoltarea de micro centre de turism. Va stam la dispositie telefonic sau pe email pentru orice alte detalii. POTI AVEA CASA TA DE VACANTA ANUL ACESTA!!! www.monolitcabins.ro Case de vanzare - Poiana Marului , Case de vanzare - Brasov

99900 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(