Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 5 camere Prahova, Poiana Campina - 58000 EURO

58000 €  De vanzare
Schimb/vand casa pe Valea Prahovei, in Poiana Campina, comuna limitrofa mun. Campina, la 2 km de statiunea Breaza. Are pozitie centrala, pe strada asfaltata si linistita. Supraf. construita desfasurata: 142 mp, 5 camere, 2 bucatarii, 1 baie, 1 WC de serviciu, pivnita, terase. Are gaze, apa curenta, canalizare, centrala termica, termopan, faianta, parchet, lambriu lemn, izolata termic. La demisol: 1 bucatarie, pivnita, magazie. La parter: living, 1dormitor, 1bucatarie, baie. La etaj: 2 dormitoate, 1 toaleta, 2 terase. Curtea cocheta, dalata dar mica (20 mp) e un avantaj pt cei care nu agreeaza corvoada tunsului ierbii toata vara, maturatul frunzelor toamna si deszapezirea iarna. Masina se poate parca la poarta sau intr-un garaj inchiriat la un pret modic in vecinatate. In localitate se afla un centru medical modern de investigatii, recuperare si tratament balneofizioterapeutic, cu echipamente de ultima generatie, pentru boli neurologice, cardiovasculare, reumatice si ortopedice (Sanconfind), ideal pt ingrijirea sanatatii, zona fiind recunoscuta ca avand cel mai curat aer din tara, cu cele mai multe zile insorite din an si cu un aer puternic ionizat si bogat in aerosoli. Oferim bonus un teren de 1700 mp la 150 m distanta, cu livada de pruni si alti pomi fructiferi, cu foisor, in zona de faneata impadurita. Prefer schimb cu o casa in zona urbana sau in apropiere, tot pe Valea Prahovei. Pret vanzare: 58000 euro.

Pe site din 11-06-2021
Vizualizari 36
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 142 m2
Camere: 5

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Poiana Campina.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Poiana Campina. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Poiana Campina.

Este Poiana Campina zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Prahova, Poiana Campina  - 170000 EURO Proprietar 170000 €
Vanzare casa Prahova, Poiana Campina - 170000 EURO Poiana Campina, Poiana Campina , jud. Prahova

Nicolescu Alex Casa in Poiana Campina, utilata si mobilata complet Localizare - Comuna Poiana Campina, judetul Prahova, la o ora jumatate de Bucuresti Suprafata teren 1650mp CASA: S+P+M suprafata utila 215 mp DEMISOL: garaj + beci 28 mp PARTER: living, dormitor, bucatarie + camara, hol, 1 baie, terasa, SAUNA MANSARDA: 3 camere decomandate, hol + 1 baie Casa renovata in 2021, cu centrala proprie, gaze, canalizare, apa curenta, porti intrare actionate electric, usa garaj automata, tv+internet, se vinde complet

170000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(