Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 1 camere Brasov, Poiana Brasov - 2150 EURO

2150 €  De vanzare
Vand cabana din lemn, amplasata in Poiana Brasov. In prezent aceasta serveste ca centru de inchriere schiuri. Dimensiunile 7mx5m. Persoana interesata trebuie sa o mute din acea locatie., Stadiul constructiei: Finalizat, numar camere: 1, suprafata utila: 35, suprafata totala: 35, suprafata construita: 35 Stadiul constructiei: Finalizat , Suprafata terenului: 35,0 m2, Suprafata utila: 35,0 m2, Suprafata construita: 35,0 m2, Numar camere: 1 , Incalzire: altele ,

Pe site din 28-03-2024
Vizualizari 13
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Camere: 1

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Poiana Brasov.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Poiana Brasov. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Poiana Brasov.

Este Poiana Brasov zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Brasov, Poiana Brasov  - 950000 EURO Proprietar 950000 €
Vanzare casa Brasov, Poiana Brasov - 950000 EURO Poiana Brasov, Poiana Brasov , jud. Brasov

Anul constructiei este 2000. Cladirea este dispusa pe 4 nivele: demisol, parter, etaj si mansarda. Sunt 14 unitati de cazare din care 9 camere duble, 4 suite si 1 single, clasificate la 3 stele, toate avand baie proprie cu cabina de dus. Restaurantul este autorizat cu 40 locuri si terasa. Bucataria este utilata, oficiu de spalat vase. La demisol sunt depozite, vestiare, sala de conferinte, toalete. Parcarea are 16 locuri. Exista si un proiect de arhitectura din 2017 pentru extindere si modernizare. Gradul de ocupare mediu anual in 2017 a fost de 75%. www.casavinga.ro Suprafete imobil: suprafata construita 346.50 mp suprafata utila: 927.16 mp suprafata desfasurata : 1136.48 mp Suprafata teren : 1533 mp Case de vanzare - Poiana Brasov , Case de vanzare - Brasov

950000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(