Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 5 camere Buzau, Pogoanele - 50000 EURO

50000 €  De vanzare
Proprietar,vand casa noua constructie 2016 parter +mansarda:mobilata si complet utilata:centrala termica,aer conditionat,apa curenta,canalizare,apometre,sistem de alarma si supraveghere,izolatie termica exterioara de 10 cm polistiren,tabla Lindab,boiler apa calda 80 L.casa este construita: dormitoarele: caramida,living,bucatarie si baie Bca,gresie,fainta,parchet,granit,usi si geamuri termon,garaj auto 6/5m ,finisaje moderne si de calitate. Toate materialele si aparatele electronice sunt in termen de garantie. Suprafata totala construita este de 120 m2,stradal amplasat pe sosea asfaltata,mansarda inca nu este finalizata. In mansarda este loc de inca 2 dormitoare sau living mare cu balcon.Casa este compusa la parter din 2 dormitoare,living mare 7/5m,bucatarie open space. Bonus in aceelasi pret ofer inca o casa situata in aceeasi curte,constructie 1985 compusa din 2 camere + hol + bucatarie. Acte la zi,cadastru + carte funciara libera de sarcini. Terenul unde se afla construite casele are suprafata totala 1200 m2 si este compus din: doua case,garaj auto,dependinte,gradina mare cu apa contorizata. Terenul se afla in orasul Pogoanele jud. Buzau.80km de Bucuresti, se afla la intersectia oraselor: Buc 80 km,Bz 30 km,Urziceni 30 km,Slobozia 50 km, Braila 100 km. In oras exista supermarketuri gen: Profi,Lidl,Liceu Teoretic,scoli gen., gradinite,Judecatorie,blocuri. Este un oras destul de mare. Pret usor negociabil ambele case,sau schimb cu apartament in Bucuresti sau auto lux.informatii la:0764594613, numar etaj: 2, numar camere: 5, numar loc de parcare: 3, numar bai: 1, suprafata utila: 1200, suprafata totala: 1200, suprafata construita: 200, anul constructiei: 2016, Accept schimburi Numar nivele: 2 , Accept schimburi: da , Licitatie/Executare: da , Suprafata terenului: 120000,0 m2, Suprafata utila: 125,0 m2, Suprafata construita: 20000,0 m2, Numar camere: 5 , Numar bai: 1 , Incalzire: altele ,

Pe site din 17-04-2024
Vizualizari 2
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 120 m2
Camere: 5

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Pogoanele.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Pogoanele. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Pogoanele.

Este Pogoanele zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Buzau, Pogoanele  - 65000 EURO Proprietar 65000 €
Vanzare casa Buzau, Pogoanele - 65000 EURO Pogoanele, Pogoanele , jud. Buzau

Vand/schimb cu apartament 3 camere Buzau, casa la rosu tencuita interior si exterior curent, apa , canalizare suprafata constructie 130mp , suprafata teren 7056 mp , constructie 2022. Case de vanzare - Pogoanele , Case de vanzare - Buzau

65000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(