Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa/vila 2 camere Ultracentral, Ploiesti

75000 €  De vanzare
Direct proprietar vand imobil arhitectura deosebita (interbelica), fundatie beton, constructie caramida in perfecta stare compus din sufragerie, dormitor, bucatarie , camara, baie, hol, WC de servici, garaj in suprafata de 70 mp utili si curte in indiviziune in suprafata de 100 mp din 210 mp, deschidere 11,5 ml, partial mobilata, centrala termica in condensatie, izolata exterior, tamplarie PVC, parchet stejar, gresie, faianta, internet, TV cablu, telefonie fixa, canalizare, utilitati pretabil cabinet avocatura, mediator, notariat in zona ultracentrala (vechiul Tribunal). Acte la zi (cadastru, intabulare). (Se vinde si restul imobilului de catre celalalt proprietar). Pret 75.000 usor negociabil. Se accepta credit bancar (Prima Casa).

Anunt promovat pe Titirez.ro
Pe site din 11-08-2022
Vizualizari 25
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 70 m2
Suprafata teren: 100 m2
Camere: 2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Ploiesti.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Ploiesti. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Ploiesti.

Este Ultracentral zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Casa cu 9 camere, spatiu birouri, zona 9Mai, Ploiesti Agentie - 0 comision - exclusivitate 267500 €
Casa cu 9 camere, spatiu birouri, zona 9Mai, Ploiesti Marasesti, Ploiesti , jud. Prahova

Comision 0! Avem pentru dumneavoastra o casa cu potential, un sediu de firma sau un spatiu cu adevarat generos de birouri! Va prezentam viitoarea dvs investitie, o casa cu 9 camere, dispusa dupa cum urmeaza: parter cu bucatarie, camera de zi, 2 dormitoare, 1 baie si casa scarii, un etaj cu birou, 3 dormitoare, baie si hol + casa scarii, si 2 balcoane, respectiv mansarda cu birou, camera de zi, dormitor, hol si pod. Dispunere parter de-a lungul a 89.55 mp, etaj cu 89.35mp si mansarda intinsa de-a lungul a 68.6mp, insumand o suprafa totala de 247.5 mp. Cu un teren capabil, o suprafata de 537 mp, cu dispunere si 3 cai de acces, posibile din 3 strazi, prezinta un potential vrednic de exploatat. Se ofera spre vanzare cu suma de 267500 Euro!

267500 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Apartament exclusivist, 5 camere, Malu Rosu, Ploiesti Agentie - 0 comision - exclusivitate 124990 €
Apartament exclusivist, 5 camere, Malu Rosu, Ploiesti Cantacuzino, Ploiesti , jud. Prahova

Spatiu, intimitate si lux, aceasta este definitia unui penthouse! Aveti o familie numeroasa, v-ati lovit mereu de spatiul mediocru al unui apartament cu suprafata medie? Ati gasit un apartament modern, cu 5 camere si centrala proprie! Locuinta este una cu o suprafata utila totala mai mult decat generoasa, 130 mp, 2 balcoane mari (12.7 mp si 7.22 mp), vedere pe 2 parti, AC, izolatie cu polistiren, gresie, faianta, parchet si tamplarie PVC cu geam termopan. Avem numeroase spatii de depozitare, 2 bai, ambele generoase, cu o cabina de dus, respectiv cada pe colt (ambele cu hidromasaj). Se ofera spre vanzare cu 124990 Euro, pret negociabil. Acte la zi, se accepta credite!

124990 €

   Apartament

Vezi Detalii
Comision 0! Apartament 2 camere, zona Vest, Ploiesti Agentie - 0 comision - exclusivitate 35990 €
Comision 0! Apartament 2 camere, zona Vest, Ploiesti Vest, Ploiesti , jud. Prahova

Va oferim spre vanzare un apartament cu 2 camere, situat intr-o zona cu toate facilitatile la indemana. Imobilul este amplasat la etajul 4, bloc construit din beton si izolat pe exterior cu polistiren. Se prezinta cu tamplarie PVC din geam termopan, balcon inchis in PVC, usi interioare din lemn masiv, usa metalica de acces, respectiv gresie, faianta, parchet laminat ca finisaje. Avem si separatie de gazel, ideala pentru montarea unei centrale termice. Dispunerea este pe fata, intr-o zona cu spatii verzi, acces facil la transport in comun, supermarket-uri, scoli sau gradinite! Se vinde cu 36000 Euro mobilat sau 35000 Euro nemobilat! Oferta fara comision!

35990 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 2 camere, cf1, balcon si logie, Bd Buc, Ploiesti Agentie - 0 comision - exclusivitate 49500 €
Apartament 2 camere, cf1, balcon si logie, Bd Buc, Ploiesti Bucuresti B-dul, Ploiesti , jud. Prahova

Comision 0! Se accepta noua casa! Va oferim spre vanzare un apartament cu 2 camere, tip decomandat, cu imbunatatiri modeste si cu dispunere spre est. Apartamentul este amplasat la etajul 9, blocul este unul din beton, construit in anul 1986, bloc cu 10 etaje. Se prezinta cu o izolatie exterioara cu polistiren EPS 80 de 10 cm, tamplarie PVC cu geam termopan, balcon si logie inchise cu tamplarie PVC. Locuinta noastra este amplasata la mijloc, cu vecini la stanga si la dreapta, oferind un confort energetic sporit. Blocul este unul cu cale de acces pe baza de cip, dispune de camere de luat vederi la accesul in bloc si in lift. In imediata vecinatate avem noul Mall, magazine, spatii verzi, farmacii, scoli, mijloace de transport. Acte disponibile. Se propune spre vanzare cu 49500 Euro, negociabil!

49500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 2 camere, ideal pt investitie, 45mp utili, zona Nord, Ploiesti Agentie - 0 comision - exclusivitate 35990 €
Apartament 2 camere, ideal pt investitie, 45mp utili, zona Nord, Ploiesti Andrei Muresanu, Ploiesti , jud. Prahova

Va prezentam spre vanzare un apartament elegant, amplasat intr-o zona cu spatii verzi si acces rapid la facilitati. Locuinta noastra este dispusa la etajul 3, cu dispunere pe fata si izolatie exterioara cu polistiren de 10 cm. Intmpinam la interior finisaje și imbunatatiri, precum: tamplarie pvc, usi interioare din lemn masiv, respectiv din pvc, parchet din lemn masiv și vopsea lavabila. Blocul este construit in 1965 și se prezinta impecabil. Fiind intr-o zona cu parcuri, acces la mijloc de transport și cu scoli, gradinite împrejur, poate fi investiția ideala pentru o familie. Se ofera spre vanzare cu 36000 Euro, partial mobilat, pret negociabil. Nu se accepta credite, bloc încadrat cu risc seismic.

35990 €

   Apartament

Vezi Detalii
Comison 0% Apartament 2 camere decomandat in Ploiesti, zona Republicii. Agentie - 0 comision - exclusivitate 52000 €
Comison 0% Apartament 2 camere decomandat in Ploiesti, zona Republicii. Republicii, Ploiesti , jud. Prahova

Va oferim spre vanzare in REPREZENTARE EXCLUSIVA un apartament de 2 camere, situat la etajul 10(plafon refacut) construit in anul 1980 in zona Republicii. Imobilul, in suprafata utila de 50 mp si o suprafata construita de 60 mp, decomandat dispune de finisaje modesti, astfel lasand posibilitate viitorului proprietar sa personalizeze dupa bunul plac. Pretul de vanzare este de 52000 euro usor negociabil. Daca va place aceasta oferta sau pentru alte informatii sunati la numarul de contact din anunt! Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

52000 €

   Apartament

Vezi Detalii
EXCLUSIVITATE Apartament 2 camere in Ploiesti, zona Nord. Agentie - 0 comision - exclusivitate 37400 €
EXCLUSIVITATE Apartament 2 camere in Ploiesti, zona Nord. Nordului, Ploiesti , jud. Prahova

Va oferim spre vanzare un apartament de 2 camere, nedecomandat cf.2, situat la etajul 4 construit in anul 1978 din beton, in zona Nordului. Imobilul, in suprafata utila de 44 mp are 2 camere, bai: 1. Confortul termic este readat prin termoficare dar si prin termoizolatia interioara. Tamplaria este din PVC cu geam termopan, usile MDF, usa intrare metalica. Pretul de vanzare este de 37400 euro usor negociabil. Daca va place aceasta oferta sau pentru alte informatii sunati la numarul de contact din anunt! Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

37400 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 3 camere, fara imbunatatiri, zond sud, Ploiesti Agentie - 0 comision - exclusivitate 54500 €
Apartament 3 camere, fara imbunatatiri, zond sud, Ploiesti Eminescu, Ploiesti , jud. Prahova

Oferta de vanzare de 3 camere confort 1, circular, cu suprafata utila de 57 mp. Este situat in bloc, la etajul 4 din P+ 10 in zona Eminescu in apropiere de transport public. Apartamentul necesita imbunatatiri, astfel lasand posibilitatea viitorului proprietar de personalizare. Are bai: 1, balcoane: 1, nemobil. Beneficiaza de curent electric, termoficare.

54500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 3 camere, zona Malu Rosu, Ploiesti Agentie - 0 comision - exclusivitate 77999 €
Apartament 3 camere, zona Malu Rosu, Ploiesti Cantacuzino, Ploiesti , jud. Prahova

Va oferim spre vanzare un apartament cu 3 camere, tip decomandat, amplasat la etajul 2, bloc cu 4 etaje. Se prezinta ca fiind in zona confort 1 sporit, dispunere pe spate, renovat integrat (lavabil), parchet de trafic intens in dormitoare si sufragerie. Suprafata utila este una generoasa, 65mp, cu 1 baie si 1 grup sanitar, debara si camara. Se prezinta spre vanzare partial mobilat, cu mobila de bucatarie si plita+cuptor incorporate. Avem imbunatatiri de ordin superior: tamplarie PVC cu geam termopan, balcon inchis in PVC (dispus de-a lungul camerei de zi), calorifere din otel. Se ofera spre vanzare cu 78000 Euro. Disponibil imediat! Se accepta credite.

77999 €

   Apartament

Vezi Detalii
Comision 0! Apartament 3 camere, cf sporit, zona Republicii, Ploiesti Agentie - 0 comision - exclusivitate 84990 €
Comision 0! Apartament 3 camere, cf sporit, zona Republicii, Ploiesti Republicii, Ploiesti , jud. Prahova

In atentia dumneavoastra, va oferim spre vanzare un apartament deosebit, cu balcon intins de-a lungul camerei de zi sia bucatariei (cu acces din ambele), cu imbunatatiri si finisaje de calitate, amplasat intr-o zona cheie, cu acces la scoli, gradinite, transport in comun, spatii verzi si transport in comun! Acest imobil este amplasat in zona Republicii, la etajul 2, blocul este unul de tip S+P+4, bloc din beton. Cu imbunatatiri si finisaje de ordin superior, precum: instalatie electrica si sanitara schimbate, tamplarie PVC cu geam termopan si balcon inchis in PVC, parchet de trafic intens, gresie, faianta si vopsea lavabila, si 2 bai (cea mica cu posibilitate de extindere), poate deveni locul ideal pentru o investitie de viitor! Avem o suprafata utila generoasa, 67.4 mp, cu un balcon de 6. 7mp, insumand o suprafata utila totala de 74.03 mp. Actele sunt la zi, imobil fara modificari Se vinde 84990 Euro, pret negociabil, partial mobilat! Se accepta credite!

84990 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 3 camere, disponibil imediat, zona Democratiei, Ploiesti Agentie - 0 comision - exclusivitate 58990 €
Apartament 3 camere, disponibil imediat, zona Democratiei, Ploiesti Democratiei, Ploiesti , jud. Prahova

Cautati un apartament modern, vedere fata spate, cu finisaje si imbunatatiri de calitate? L-ati gasit. Avem un apartament cu 3 camere, tip confort 1, suprafata utila 60.35 mp, dispus astfel: 2 dormitoare, 1 sufragerie, 1 bucatarie, 1 baie, 1 debara si 1 hol. Avem tamplarie PVC cu geam termopan, izolatie exterioara cu polistiren, gresie, faianta, parchet laminat si din lemn masive, usa de acces din metal. Este amplasat la parterul unui bloc cu 4 etaje, bloc din 1962. Se ofera spre vanzare cu 59000 Euro, usor negociabil.

58990 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 2 camere, fara imbunatatiri, zona Malu Rosu, Ploiesti Agentie - 0 comision - exclusivitate 48000 €
Apartament 2 camere, fara imbunatatiri, zona Malu Rosu, Ploiesti Ienachita Vacarescu, Ploiesti , jud. Prahova

Apartament cu 2 camere, tip semidecomandat, amplasat la etajul 2, bloc cu 4 etaje, dispunere pe fata. Va prezentam spre vanzare un apartament modest, fara niciunl fel de imbunatatire, lasand la atitudinea cumparatorului viitorul sau. Avem in interior tamplarie si usi din lemn masiv, gresie si faianta, linoleum, respectiv un balcon amplasat la sufragerie. Este asezat intr-o zona cu spatii verzi, trafic redus, cu acces rapid la scoli, gradinite, transport in comun. Se vinde cu 48000 Euro, usor negociabil.

48000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 2 camere, decomandat, zona Bd-ul Independentei, Ploiesti Agentie - 0 comision - exclusivitate 37990 €
Apartament 2 camere, decomandat, zona Bd-ul Independentei, Ploiesti Democratiei, Ploiesti , jud. Prahova

Avem pentru dumneavoastra un apartament de tip confort 1, cu 2 camere, fara imbunatatiri, disponibil imediat! Va prezentam un apartament cu potential, dispunere fata-spate, bucatarie si dormitor pe fata si sufragerie cu balcon pe toata lungimea pe spate. Nu avem imbunatatiri semnificative, imobilul dispune de tamplarie din lemn masiv (usi interioare si ferestre). Blocul este unul cu 3 etaje, apartamentul nostru este amplasat la etajul 3, constructie bloc 1965, din caramida. In prezent dispune de mobila, care se va elibera de indata ce se va vinde. Vecinatati: spatii verzi, scoala, liceu, gradinita, mall Ploiesti Value Center, mijloace de transport in comun. Se vinde cu Euro.

37990 €

   Apartament

Vezi Detalii
Casa  exclusivista, pretabila pentru birouri, zona 9Mai, Ploiesti Agentie - 0 comision - exclusivitate 267500 €
Casa exclusivista, pretabila pentru birouri, zona 9Mai, Ploiesti Marasesti, Ploiesti , jud. Prahova

Avem pentru dumneavoastra o casa cu potential, un sediu de firma sau un spatiu cu adevarat generos de birouri! Va prezentam viitoarea dvs investitie, o casa cu 9 camere, dispusa dupa cum urmeaza: parter cu bucatarie, camera de zi, 2 dormitoare, 1 baie si casa scarii, un etaj cu birou, 3 dormitoare, baie si hol + casa scarii, si 2 balcoane, respectiv mansarda cu birou, camera de zi, dormitor, hol si pod. Dispunere parter de-a lungul a 89.55 mp, etaj cu 89.35mp si mansarda intinsa de-a lungul a 68.6mp, insumand o suprafa totala de 247.5 mp. Cu un teren capabil, o suprafata de 537 mp, cu dispunere si 3 cai de acces, posibile din 3 strazi, prezinta un potential vrednic de exploatat. Se ofera la vanzare cu suma de 267500 Euro!

267500 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Apartament 3 camere, fara imbunatatiri, zond sud, Ploiesti Agentie - 0 comision - exclusivitate 54500 €
Apartament 3 camere, fara imbunatatiri, zond sud, Ploiesti Eminescu, Ploiesti , jud. Prahova

Vanzare apartament cu 3 camere, imbunatatiri modeste, confort 1. Avem o suprafata utila de 57mp, un balcon generos la sufragerie, tip circular. Dispune de usa de acces din lemn, usi interioare din lemn, tamplarie pvc cu geam termopan. În imediata vexinatate avem spatii verzi, locuri de parcare, scoli, gradinite, Colegiul Mihai Viteazu, respectiv Spiru Haret. Se vinde cu 54500 Euro, negociabil. Disponibil imediat!

54500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 2 camere, zona Vest, Ploiesti Agentie - 0 comision - exclusivitate 38990 €
Apartament 2 camere, zona Vest, Ploiesti Vest, Ploiesti , jud. Prahova

Va oferim spre vanzare un apartament deosebit, cu 2 camere, suprafata utila 40mp, vedere fata. Se prezinta cu imbunatatiri si finisaje, izolatie exterioara cu polistiren de 10cm, avem tamplarie Pvc cu geam termopan, balcon inchis in pvc, usa de metal, calorifere de otel. Este amplasat la etajul 2, bloc cu 4 etaje, constructie din beton. Imbunatatirile sunt modeste, cu potential de modernizare conform gusturilor proprii. Se ofera spre vanzare, nemobilat, cu 39000 Euro, negociabil!!

38990 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 3 camere, zona Malu Rosu, Ploiesti Agentie - 0 comision - exclusivitate 79900 €
Apartament 3 camere, zona Malu Rosu, Ploiesti Cantacuzino, Ploiesti , jud. Prahova

Va oferim spre vanzare un apartament cu 3 camere, tip decomandat, amplasat la etajul 2, bloc cu 4 etaje. Se prezinta ca fiind in zona confort 1 sporit, dispunere pe spate, renovat integrat (lavabil), parchet de trafic intens in dormitoare si sufragerie. Suprafata utila este una generoasa, 65mp, cu 1 baie si 1 grup sanitar, debara si camara. Se prezinta spre vanzare partial mobilat, cu mobila de bucatarie si plita+cuptor incorporate. Avem imbunatatiri de ordin superior: tamplarie PVC cu geam termopan, balcon inchis in PVC (dispus de-a lungul camerei de zi), calorifere din otel. Se ofera spre vanzare cu 80000 Euro, usor negociabil. Se accepta credite.

79900 €

   Apartament

Vezi Detalii
Oferta Unica - Teren 8,570mp Ploiesti Agentie - 0 comision - exclusivitate 2571000 €
Oferta Unica - Teren 8,570mp Ploiesti Vest, Ploiesti , jud. Prahova

Va oferim spre vanzare Un teren de 8570 mp in cea mai buna zona din orasul Ploiesti. Oferta de Nerefuzat! Teren cu PUZ si certificat de urbanism Este amplasat perfect pentru un dezvoltator, excelent pozitionat pentru un complex comercial sau un complex rezidential. (P+9) Utilitati: - Curent electric ; - Gaze ; - Apa de la retea ; - Canalizare. Oferim consultanta gratuita pentru obtinerea oricarui tip de credit, simularea se poate face pentru toate bancile existente pe piata din Romania. Va asiguram obtinerea celui mai convenabil pachet de finantare.

2571000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Comision 0! Apartament 2 camere, balcon si logie, Bd Buc, Ploiesti Agentie - 0 comision - exclusivitate 49990 €
Comision 0! Apartament 2 camere, balcon si logie, Bd Buc, Ploiesti Bucuresti B-dul, Ploiesti , jud. Prahova

Va oferim spre vanzare un apartament cu 2 camere, tip decomandat, cu imbunatatiri modeste si cu dispunere spre est. Apartamentul este amplasat la etajul 9, blocul este unul din beton, construit in anul 1986, bloc cu 10 etaje. Se prezinta cu o izolatie exterioara cu polistiren EPS 80 de 10 cm, tamplarie PVC cu geam termopan, balcon si logie inchise cu tamplarie PVC. Locuinta noastra este amplasata la mijloc, cu vecini la stanga si la dreapta, oferind un confort energetic sporit. Blocul este unul cu cale de acces pe baza de cip, dispune de camere de luat vederi la accesul in bloc si in lift. In imediata vecinatate avem noul Mall, magazine, spatii verzi, farmacii, scoli, mijloace de transport. Acte la zi, se accepta credite! Se propune spre vanzare cu 50000 Euro, negociabil!

49990 €

   Apartament

Vezi Detalii
Comision 0! Apartament 2 camere, modern, AC, Malu Rosu, Ploiesti Agentie - 0 comision - exclusivitate 52000 €
Comision 0! Apartament 2 camere, modern, AC, Malu Rosu, Ploiesti Cantacuzino, Ploiesti , jud. Prahova

Se accepta orice tip de credit. Va prezentam viitoarea dvs locuinta, un apartament tip confort 1, decomandat, cu o suprafata utila generoasa, 51 mp si dispunere pe fata. Locuinta este cu imbunatatiri si finisaje de calitate: tamplarie PVC si aluminiu cu geam termopan, calorifere din aluminiu si otel, balcon inchis in PVC, izolatie exterioara cu polistiren, usa metalica de acces si cu finisaje moderne: parchet, gresie, faianta, vopsea lavabila. Amplasamentul este la etajul 4, bloc tip S+P+4, din beton, constructie 1986. Se prezinta ca fiind foarte luminos, cu numeroase facilitati la indemana, scoli sau gradinite, mijloace de transport in comun, spatii verzi si locuri de parcare. Blocul este unul ingrijit, cu doua cai de acces, ambele pe baza de cip. Se ofera spre vanzare cu 52000 Euro, partial mobilat. Pret ușor negociabil.

52000 €

   Apartament

Vezi Detalii
COMISON 0% Apartament 3 camere in Ploiesti, zona Republicii. Agentie - 0 comision - exclusivitate 54900 €
COMISON 0% Apartament 3 camere in Ploiesti, zona Republicii. Republicii, Ploiesti , jud. Prahova

Va oferim spre vanzare in REPREZENTARE EXCLUSIVA un apartament de 3 camere, situat la etajul 1 din P+4E, intr-un bloc construit in anul 1965 in zona Republicii. Imobilul, in suprafata utila de 54 mp si o suprafata construita de 65 mp este compartimenta astfel: doua dormitoare unul de 10 mp, altul de 12,5 mp, un living de 16mp, bucatarie de 7 mp, baie 4 mp si doua holuri de 5 mp. Tamplaria este din PVC si geam termopan, usile interioare din lemn, incalzirea este prin termoficare si calorifere de fonta . Pretul de vanzare este de 54900 euro usor negociabil. Daca va place aceasta oferta sau pentru alte informatii sunati la numarul de contact din anunt! Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

54900 €

   Apartament

Vezi Detalii
Oportunitate! Apartament 2 camere, elegant, zona Nord, Ploiesti Agentie - 0 comision - exclusivitate 49999 €
Oportunitate! Apartament 2 camere, elegant, zona Nord, Ploiesti Ploiesti, Ploiesti , jud. Prahova

Cautati un apartament cu 2 camere, centrala termica proprie, imbunatatiri, zona cu spatii verzi si parcuri? L-ati gasit! Va oferim spre vanzare o locuinta cu 2 camere, amplasata la etajul 3, intr-un bloc cu 4 etaje, bloc din beton! Se bucura de o vedere deosebita, cu liniste si verdeata, dispune de vedere spre este si spre sud! Se prezinta cu imbunatatiri superioara, tamplarie PVC cu geam termopan, balcon inchis in PVC, calorifere din otel, centrala termica proprie, usa metalica de acces si finisaje: gresie, faianta, parchet laminat. In imediata vecinatate avem supermarket Penny, mijloace de transport in comun, C. N. Nichita Stanescu, Liceul Sf Apostol Andrei, scoli, gradinite. Se ofera spre vanzare cu 50000 Euro! Se accepta noua casa!

49999 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 3 camere, disponibil imediat, zona Democratiei, Ploiesti Agentie - 0 comision - exclusivitate 58990 €
Apartament 3 camere, disponibil imediat, zona Democratiei, Ploiesti Democratiei, Ploiesti , jud. Prahova

Cautati un apartament modern, vedere fata spate, cu finisaje si imbunatatiri de calitate? L-ati gasit. Avem un apartament cu 3 camere, tip confort 1, suprafata utila 60.35 mp, dispus astfel: 2 dormitoare, 1 sufragerie, 1 bucatarie, 1 baie, 1 debara si 1 hol. Avem tamplarie PVC cu geam termopan, izolatie exterioara cu polistiren, gresie, faianta, parchet laminat si din lemn masive, usa de acces din metal. Este amplasat la parterul unui bloc cu 4 etaje, bloc din 1962. Se ofera spre vanzare cu 59000 Euro, usor negociabil.

58990 €

   Apartament

Vezi Detalii
Comision 0! Apartament 2 camere, confort 1, vest, Ploiesti Agentie - 0 comision - exclusivitate 37900 €
Comision 0! Apartament 2 camere, confort 1, vest, Ploiesti Vest, Ploiesti , jud. Prahova

Oferta exclusiva! Va prezentam viitorul dvs apartament, un imobil fara imbunatatiri, pentru a va pune amprenta, imobil amplasat la un etaj intermediar! Va propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere, fara imbuntatatiri, care va oferă posibilitatea de a îl personaliza conform propriilor așteptari. Apartamentul este amplasat intr-un bloc din beton, la etajul 3, bloc cu structura P+4. Fiind amplasat intr-o zona cu spatii verzi, acces la mijloace de transport in comun, respectiv scoli și gradinite, poate fi optiunea ideala pentru o familie. Se ofera spre vanzare cu 37900 Euro, pret negociabil. Comision 0!

37900 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 3 camere, zona Malu Rosu, Ploiesti Agentie - 0 comision - exclusivitate 79900 €
Apartament 3 camere, zona Malu Rosu, Ploiesti Cantacuzino, Ploiesti , jud. Prahova

Va oferim spre vanzare un apartament cu 3 camere, tip decomandat, amplasat la etajul 2, bloc cu 4 etaje. Se prezinta ca fiind in zona confort 1 sporit, dispunere pe spate, renovat integrat (lavabil), parchet de trafic intens in dormitoare si sufragerie. Suprafata utila este una generoasa, 65mp, cu 1 baie si 1 grup sanitar, debara si camara. Se prezinta spre vanzare partial mobilat, cu mobila de bucatarie si plita+cuptor incorporate. Avem imbunatatiri de ordin superior: tamplarie PVC cu geam termopan, balcon inchis in PVC (dispus de-a lungul camerei de zi), calorifere din otel. Se ofera spre vanzare cu 80000 Euro, usor negociabil. Se accepta credite.

79900 €

   Apartament

Vezi Detalii
Comision 0! Apartament 2 camere, zona Vest, Ploiesti Agentie - 0 comision - exclusivitate 35990 €
Comision 0! Apartament 2 camere, zona Vest, Ploiesti Vest, Ploiesti , jud. Prahova

Va oferim spre vanzare un apartament cu 2 camere, situat intr-o zona cu toate facilitatile la indemana. Imobilul este amplasat la etajul 4, bloc construit din beton si izolat pe exterior cu polistiren. Se prezinta cu tamplarie PVC din geam termopan, balcon inchis in PVC, usi interioare din lemn masiv, usa metalica de acces, respectiv gresie, faianta, parchet laminat ca finisaje. Avem si separatie de gazel, ideala pentru montarea unei centrale termice. Dispunerea este pe fata, intr-o zona cu spatii verzi, acces facil la transport in comun, supermarket-uri, scoli sau gradinite! Se vinde cu 36000 Euro mobilat sau 35000 Euro nemobilat! Oferta fara comision!

35990 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 4 camere, ideal pt locuit sau cabinet, birouri, zona vest, ploiesti Agentie - 0 comision - exclusivitate 93990 €
Apartament 4 camere, ideal pt locuit sau cabinet, birouri, zona vest, ploiesti 9 mai, Ploiesti , jud. Prahova

Sunteți în căutarea unui imobil amplasat la parterul unui bloc, cu randament pentru locuit sau investiție? L-ati gasit! Va oferim spre vanzare un apartament exclusivist, cu 4 camere, desfășurat pe o suprafață utila generoasa, 83 mp, cu centrala termica proprie și boiler, imbunatatiri din clasa superioara (termoizolație exterioara, tamplarie pvc cu geam termopan, instalatii schimbate) si parchet de trafic intens, gresie, faianta! Avem separatie la canalizare! Unicul apartament din bloc cu 4 camere, cu acces facil și dispunere fata-spate!!! Dispunem de 2 aparate de aer condiționat, respectiv centrala termica proprie, și dacă includem și izolația exterioara, obtinem confortul energetic ideal, indiferent de sezon. La parterul blocului avem o uscătorie, respectiv un subsol unde se poate adapta o boxa proprie. Gradina blocului are acces unic, doar pentru locatari. Se ofera spre vanzare cu 94000 Euro.

93990 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 3 camere, imbunatatiri, zona Democratiei, Ploiesti Agentie - 0 comision - exclusivitate 58990 €
Apartament 3 camere, imbunatatiri, zona Democratiei, Ploiesti Democratiei, Ploiesti , jud. Prahova

Cautati un apartament modern, cu finisaje si imbunatatiri peste medie? L-ati gasit! Avem un apartament cu 3 camere, tip confort 1, suprafata utila 60.35 mp, dispus astfel: 2 dormitoare, 1 sufragerie, 1 bucatarie, 1 baie, 1 debara si 1 hol. Avem tamplarie PVC cu geam termopan, izolatie exterioara cu polistiren, gresie, faianta, parchet laminat si din lemn masive, usa de acces din metal. Este amplasat la parterul unui bloc cu 4 etaje, bloc din 1962. Disponibil imediat! Se ofera spre vanzare partial mobilat, cu 59000 Euro, usor negociabil.

58990 €

   Apartament

Vezi Detalii
Comision 0! Casa cu 4 camere, centrala t,  Malu Rosu, Ploiesti Agentie - 0 comision - exclusivitate 99999 €
Comision 0! Casa cu 4 camere, centrala t, Malu Rosu, Ploiesti Republicii, Ploiesti , jud. Prahova

Cautati o casa moderna, cu imbunatatiri si finisaje de calitate superioara, la pret de apartament? Aceasta va poate apartine! Va oferim spre vanzare o casa cu 4 camere, S+ P+1, constructie din beton, pereti din caramida, construita in 1970 si reconsolidata complet in 2018, stalpi de beton, grinzi din metal, izolatie exterioara cu vata bazaltica. In interior avem o centrala termica Viessman, imbunatatiri si finisaje din acelasi an (2018), tamplarie PVC cu geam termopan, gresie, faianta, parchet. Parterul este constituit din bucatarie si camera de zi (open space), 1hol de acces, 1 camera pt birou, si 1 baie. Etajul dispune de: 1 dormitor generos, 1 terasa inchisa, 1 camera pentru dressing si 1 baie. Se prezinta complet mobilata si utilata. Se vinde cu 100000 Euro. Nu se accepta credite.

99999 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Comision 0! Apartament 2 camere, modern, AC, Malu Rosu, Ploiesti Agentie - 0 comision - exclusivitate 52000 €
Comision 0! Apartament 2 camere, modern, AC, Malu Rosu, Ploiesti Cantacuzino, Ploiesti , jud. Prahova

Se accepta orice tip de credit. Va prezentam viitoarea dvs locuinta, un apartament tip confort 1, decomandat, cu o suprafata utila generoasa, 51 mp si dispunere pe fata. Locuinta este cu imbunatatiri si finisaje de calitate: tamplarie PVC si aluminiu cu geam termopan, calorifere din aluminiu si otel, balcon inchis in PVC, izolatie exterioara cu polistiren, usa metalica de acces si cu finisaje moderne: parchet, gresie, faianta, vopsea lavabila. Amplasamentul este la etajul 4, bloc tip S+P+4, din beton, constructie 1986. Se prezinta ca fiind foarte luminos, cu numeroase facilitati la indemana, scoli sau gradinite, mijloace de transport in comun, spatii verzi si locuri de parcare. Blocul este unul ingrijit, cu doua cai de acces, ambele pe baza de cip. Se ofera spre vanzare cu 52000 Euro, partial mobilat. Pret ușor negociabil.

52000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(