Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 5 camere Braila, Pietroiu - 159000 EURO

159000 €  De vanzare
Vila in stil Toscan cu toate utilitatile situata in Pietroiu, 6 km de Braila. Cateva detalii: Mobilata si utilata complet, mobila de lemn masiv si electrocasnice de buna calitate (televizoare LED, masini de spalat vase si rufe, etc). Foisor de gradina din caramida amanajat complet cu 2 gratare (carbuni si gaz), cuptor pizza , etc. Constructie si izolatie de calitate, centrala pe gaz, etc. Pentru detalii va stau la dispozitie.

Pe site din 29-03-2024
Vizualizari 2
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 246 m2
Camere: 5

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Pietroiu.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Pietroiu. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Pietroiu.

Este Pietroiu zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  terenuri constructii Braila, Pietroiu  - 14900 EURO Proprietar 14900 €
Vanzare terenuri constructii Braila, Pietroiu - 14900 EURO Pietroiu, Pietroiu , jud. Braila

Vand locuri de casa, terenuri , strada asfaltata, deschidere 16 m cu posibilitate de acces la gaze/curent/apa Cateva detalii: Terenurile sunt intabulate au minima de 16m. Sunt perfecte pentru construirea unei case avand front stradal mare si laturile aproape egale. Terenurile se afla in centrul zonei de case noi, in localitatea Pietroiu, langa Baldovinesti si beneficiaza de drum asfaltat, gaze, curent electric si apa curenta. Preturile pleaca de la 13900 euro. Se pot achizitiona si 2 loturi pentru o deschidere foarte mare de 32m. Pretul accesibil al terenului va poate ajuta, dupa ce construiti, sa aveti propria casa la pret de apartament, avand toate utilitatile si bucurandu-va si de beneficiile unei case: loc de joaca pt copii, terasa, gratar, spatiu in aer liber. Ca si date tehnice, date de certificatul de urbanism, POT 35% ( procentul de ocupare teren pentru constructie), regim maxim de inaltime aprobat in zona P+2. Pentru detalii va rog mesaj sau telefon si raspund in limita timpului. In cazul achizitiei de minim 2 terenuri se poate discuta de plata in rate fara dobanda pentru o perioada de maxim 2 ani. Terenuri - Baldovinesti , Terenuri - Braila

14900 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri constructii Braila, Pietroiu  - 18300 EURO Proprietar 18300 €
Vanzare terenuri constructii Braila, Pietroiu - 18300 EURO Pietroiu, Pietroiu , jud. Braila

Vand teren intravilan in sat. Pietroiu ,Jud.Braila la o distanta de 12 km de centrul Brailei , 18km de centrul Galatului si 5 ‘ de “CASA CU STUF “ 500mp, imprejmuit recent cu gard , deschidere de 25 m , cu doua porti de acces auto + pietonale , completat cu pamant la nivelul asfaltului , gaze, curent , apa in apropiere , proiect in derulare pentru canalizare . Terenuri - Pietroiu , Terenuri - Braila

18300 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(