Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 7 camere Iasi, Pietraria - 125000 EURO

125000 €  De vanzare
- Suprafata teren aferent: 500mp, (disponibil suplimentar inca 1000mp) - Suprafata construita la sol: 179,81 mp; - Suprafata construita desfasurata: 320,30 mp. - Suprafata utila totala 269,23 mp (+ 2 terase si 3 balcoane); - Suprafata utila parter 138,01 mp + 2,70 mp terasa. - Suprafata utila etaj 83,53 mp + 13,19 mp balcon I + 5,46 mp balcon II + 15,75 mp terasa I + 18,36 mp terasa II. - Suprafata utila mansarda 47,69 mp + 8,44 mp balcon; - Suprafata garaj: 30,67 mp - Suprafata beci: 18 mp Casa este alcatuita din 21 incaperi, 3 terase si 3 balcoane: 11 incaperi la parter, 6 la etaj si 4 la mansarda, dupa cum urmeaza: 7 camere (trei la parter, trei la etaj si una la mansarda), trei holuri (cu doua scari interioare), trei bai (doua la parter si una la etaj) + doua WC (unul la parter si unul la mansarda), bucatarie (la parter), camera centralei si magazie (ambele la parter). Proprietatea are deschidere de 12,25 ml la drum. - Electricitate; - Apa, retea RAJAC(la limita proprietatii - nebransat) si fantana; - Gaz metan (la limita proprietatii - nebransat); - Canalizare. - Internet si cablu TV Fundatie continua sub ziduri, din bloc de beton simplu si centuri de beton armat. Structura de rezistenta din diafragme de beton armat, cadre din beton armat cu inchideri perimetrale din caramida si partial BCA. Acoperis tip sarpanta din lemn cu invelitoare din tigla de beton tip Bramac. Tamplaria din lemn triplu stratificat cu geam termopan; Instalatii de incalzire in pardoseala la parter si aer conditionat la mansarda.

Pe site din 10-03-2023
Vizualizari 28
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 500 m2
Suprafata teren: 500 m2
Camere: 7

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Pietraria.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Pietraria. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Pietraria.

Este Pietraria zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Iasi, Pietraria  - 219000 EURO Proprietar 219000 €
Vanzare casa Iasi, Pietraria - 219000 EURO Pietraria, Pietraria , jud. Iasi

Casa construita in 2016, cu structura din lemn, finisaje de calitate, tamplarie termopan, centrala cu condensare, semine pe lemne, gresie, faianta, toate utilitatile instalate : curent electric, gaz metan, apa curenta, canalizare, salubritate, sistem de udare la picatura, cabana mica pentru copii, aer curat si liniste. Casa este calduroasa iarna si racoroasa vara si nu necesita aer conditionat. Terenul are 1000 mp, gradina este amenajata cu iarba, flori, pomi fructiferi si pomi decorativi pentru umbra. Este spatiu disponibil si pentru gradina de legume. Se afla in sat Pietraria, com Barnova, jud Iasi, la 10 km de oras. Case de vanzare - Pietraria , Case de vanzare - Iasi

219000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(