Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa Caras Severin, Petrilova - 10000 EURO

10000 €  De vanzare
Casa la tara in localitatea Petrilova din judetul Caras-Severin. Casa este construita din caramida, are fantana si curte, gradina mare. Casa este situata in centrul satului.

Pe site din 05-06-2021
Vizualizari 28
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Petrilova.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Petrilova. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Petrilova.

Este Petrilova zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa  4 camere Caras Severin, Petrilova  - 18000 EURO Proprietar 18000 €
Vanzare casa 4 camere Caras Severin, Petrilova - 18000 EURO Petrilova, Petrilova , jud. Caras Severin

Denys Mesi Casa pe strada principala Petrilova Vand casa la tara, zona linistita, Este compusa din 3 cameri si un hol, bucatarie si 3 annexe pe partea din spate Care se pot face alte cameri si baie Are curent, cablu, fantana in curte cu posibila acordare la apa Are deasemena gradina mare cu pomii fructiferi plus inca cativa metri dupa gard pana la limita dintre gradini Casa se afla in satul PETRILOVA In apropiere de urmatoarele zone turistice si de clinica Nera (https://www.geotrekking.ro/atractii/Caras Severin/petrilova-ciuchici.php) Un sat cu oameni faini si credinciosi, are biserica othodoxa si biserica penticostala Ça hobby puteti pescui la balta din sat, plimbari in aer liber si curat Transport cu microbuz catre locuri de munca cum ar fi la fabrica de volane Sunt proprietar si ofer contract vanzare cumparare, taxele si Impozitul achitat pe anul 2024 Pretul este usor negociabil 18.000€ Nr de contact : +40 760 925 007

18000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(