Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 10 camere Brasov, Persani - 0 EURO

 De vanzare
S.C."Complex Turistic Persani" SRL este o societate comerciala, C.U.I.1122355 cu un singur actionar, fara datorii si la zi cu toate actele contabile, ( inregistrata in Cartea Funciara conform Extrasului C.F. 2423 sub nr.top 4194/1). Este situata in extravilanul comunei Persani, pe un teren invecinat cu intersectia DN 1 cu DN73, cu calea ferata Brasov-Sibiu si un teren particular, avand acces direct din ambele drumuri nationale. Vizavi exista Strandul Persani cu namol si ape vindecatoare cunoscte inca de la 1600 si recunoscute de cercetarile recente facute in colaborare cu oameni de stiinta din Elvetia. Perimetrul terenului in suprafata de 8960mp este incercuit cu un gard din panouri de plasa de sarma. S.C."Complex Turistic Persani" SRL are aici in proprietate : - o cabana turistica , - o constructie tip magazine, - o constructie pentru put apa, - 13 casute din lemn pentru 2 persoanae, Constructia Cabanei turistice este din anul 1968 cu subsol partial, parter si mansarda, cu destinatia alimentatie publica la parter si spatii de cazare la mansarda, acestea fiind realizate tip cabana. Este o constructie pe fundatie din beton armat, plansee din beton armat, pereti portanti din caramida placati cu piatra la parter si din lemn la mansarda, cu sarpanta din lemn si invelitoare din tigla tip solzi ceramici. Suprafata desfasurata a constructiei este de 510mp, cea utila de 434mp, iar spatial de alimentatie publica de 136mp, format din : - salon de deservire cu gresie si pereti refacuti recent cu aprox. 40 locuri la mese si o terasa cu o frumoasa priveliste spre dealurile Persani, - bloc alimentar cu mese de inox, soba bucatarie profesionala tip aragaz cu 8 ochiuri, rafluri si vesela.vesela, - spatii de depozitare cu rafluri, - grup sanitar si hol de intrare. Subsolul are 2 povnite cu geamuri afara si intrare direct din cabana si separate. La mansarda sunt 10 camere de locuit cu cate 2 paturi si 2 grupuri sanitare. Ventilatia este naturala prin usi si ferestredar si prin ventilatoare in perete si hota la bucatari. Unitatea cat si casutele si magazia sunt bransate la energie electrica, iar incalzirea si apa calda menajera se realizeaza de la o centrala termica proprie racordata la reteaua de gaz metan. Unitatea momentan nu functioneaza. Pret 158000 euro negociabil

Pe site din 13-06-2021
Vizualizari 31
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 8960 m2
Camere: 10

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Persani.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Persani. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Persani.

Este Persani zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Brasov, Persani  - 640000 EURO Proprietar 640000 €
Vanzare casa Brasov, Persani - 640000 EURO Persani, Persani , jud. Brasov

Dorin Vand casa in Persani jud.Brasov Vand casa locuibila in Persani jud.Brasov Casa cu 3 camere, bucatarie de vara, amenajare loc de baie, wc in curte, camara, atelier scule, anexe gospodaresti, curte betonata, gradina, Total teren 1.490 mp, incalzirea casei se face cu Centrala termica pe gaz, imbunatatiri: Centrala termica cu calorifere pe gaz, parchete, geamuri si usi termopan si lemn, Facilitati: Gaz, apa potabila, curent electric , cablu TV Digi si internet, Pret 64.000 Euro Tel

640000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(