Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 4 camere Ilfov, Pasarea - 128000 EURO

128000 €  De vanzare
Casa ta in Branesti! Scapa de agitatia orasului Daca vrei sa te muti intr-o zona linistita,cu acces usor catre Bucuresti, pentru casa de vacanta sau pentru cei muncesc in Bucuresti dar vor sa se retraga la liniste aproape de Padurea Pustnicu, de lac, de Manastirea Pasarea, aici este locul ideal. Vorbim de o casa construita in anul 2004 de catre o familie ce si-a dorit un camin, un loc primitor in care sa se simta bine. Vila are toate utilitatile si ofera toate conditiile pentru a locui linistit si fericit alaturi de cei dragi! Vila este formata din: La parter: bucatarie, birou, baie, sufragerie, dormitor, hol generos si aerisit, iesire in spate spre terasa, spatiu de depozitare La etaj: doua dormitoare, terasa inchisa ideala pentru flori sau relaxare sau petreceri, baie, hol generos La mansarda: incapere open space foarte mare si spatii generoase de depozitare. Casa este una impartita echilibrat. Casa fiind gandita pentru o familie mare. Casa este izolata, finisata cu material de calitate superioara. Amprenta casei este de: 125 mp Curtea are o suprafata totala de: 500 mp Totul se imbina armonios, culorile, formele geometrice, materialele alese. Totul inspira caldura si formeaza o atmosfera primitoare in care iti este drag sa revii la finalul fiecarei zile de munca. Cel mai important, oricat de aglomerat este orasul si de agitata societatea, gandul ca la finalul zilei te asteapta familia - aici acasa - si te poti bucura de liniste in propria curte... nu se poate compara cu altceva. Vorbind de curte, aici trebuie sa ne oprim si sa va spun urmatorul lucru: oricat de bine ar fi construita si oricat de frumoasa ar fi o casa, fara o curte pe masura totul este in zadar. Aici avem flori diverse, pomi fructiferi, o adevarata gradina de trandafiri care te imbata cu parfumul lor, fructe de padure si multe altele, o oaza de verdeata... si sanatate! Pamantul din jurul casei este de padure, a fost facuta aceasta investitie in scopul de avea cea mai buna baza pentru viitoarele amenajari. O curte frumoasa poate lua ani sa fie amenajata si poate sa coste enorm, aici deja o ai. In curte se afla o minunata terasa rustica cu zona de luat masa, de asemenea sunt multe flori, pomi fructiferi, exista si un garaj pentru o masina si un loc de parcare suplimentar. Strada este asfaltata si luminata! Alte facilitati • parcare • garaj • terasa si gradina generoasa • in zona se afla gradinite si 4 licee • restaurante • magazine, supermarketuri • mijloace de transport in comun spre Bucuresti, ratb • servicii de salubritate, ridicarea selectiva a deseurilor • paduri in zona • Manastirea Pasarea • Manastirea Cernica Vedeti in poze doar o parte din frumusetea acestui loc, veti vedea mai multe la vizionare. Pentru orice alte informatii ma puteti contacta telefonic oricand. Va asteptam cu drag!

Pe site din 25-06-2021
Vizualizari 29
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 300 m2
Camere: 4

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Pasarea.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Pasarea. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Pasarea.

Este Pasarea zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Ilfov, Pasarea  - 139000 EURO Proprietar 139000 €
Vanzare casa Ilfov, Pasarea - 139000 EURO Pasarea, Pasarea , jud. Ilfov

Vila in apropiera Manastirii Pasarea, p+1+m, 280 mp utili, curte 300 mp, 2 livinguri, 5 dormitoare, 3 bai, 2 bucatarii, balcon, terasa inchisa, finisata(posibilitate extindere 2 dormitoare), aer conditionat, centrala termica, bucatarie utilata, bucatarie vara separata. Dispune de iesire la strada asfaltata, in centru comunei, gaze, electricitate, in curand si canalizare. Vila este excelenta pentru locuit sau investitie afacere (azil batrani, birouri, centru de recuperare,etc) Constructia este in sistem Amvic(beton+fier), izolatie termica si fonica cu 50% mai buna fata de orice alt tip de constructie datorata panourilor sandwich din polistiren. Pretul este negociabil atat pentru vanzare cat si pentru inchiriere. (1200 euro pentru inchiriere) Case de vanzare - Cozieni , Case de vanzare - Bucuresti - Ilfov

139000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(