Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 3 camere Brasov, Parau - 46000 EURO

46000 €  De vanzare
Casa alcatuita din doua corpuri de casa, demisol si etaj 1, 3 camere mobilate la etaj 3 camere la demisol cu baie. Un corp alipit cu baie, hol, camera complet mobilate. Casa prezinta imbunatatiri- termopane, centrala termica pe gaz, apa curenta, canalizare. Curtea este alcatuita dim doua locuri de casa. Grajd, sura si o alta gradina cu livada in spate. Exclus agentii. Raspund prompt intrebarilor doar prin mesaj privat.

Pe site din 03-06-2021
Vizualizari 31
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Camere: 3

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Parau.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Parau. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Parau.

Este Parau zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Inchiriere  casa Brasov, Parau  - 200 EURO lunar Proprietar 200 €
Inchiriere casa Brasov, Parau - 200 EURO lunar Parau, Parau , jud. Brasov

Va propun spre inchiriere casa la tara, situata in comuna Parau, sat Venetia de jos! Casa are la dispozitie, 5 camere duble, fiecare cu baie proprie, Tv, Wi-Fi, living spatios, acces la bucatarie utilata. Avantaje- ciubar 10-12 persoane -foisor cu gratar La cerere se poate oferi si masa. Case de inchiriat - Venetia de Jos , Case de inchiriat - Brasov

200 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri constructii Brasov, Parau  - 25900 EURO Proprietar 25900 €
Vanzare terenuri constructii Brasov, Parau - 25900 EURO Parau, Parau , jud. Brasov

Teren intravilan curti constructii, stradal, 223mp lot 22077 (25900euro)+ 234mp lot 22207 (29900euro). Terenul este pe colt strada Pescariei cu strada Zamorei. Terenul are vedere catre Crucea Caraiman dintr o parte, in partea cealalta curge un parau, destul de zgomotos, sigur va incanta un iubitor de natura, va recomand o vizita in zona. Sunt persoana fizica, cadastru, intabulare, fiscal. Respecta toate conditiile pentru a primi autorizatie constructie. POT 40%. La limita terenului se regasesc toate bransamentele..apa..canal..electrica..gazul este pe teren. Pot ajuta si cu un proiect economic si eficient. Sunt deschis oricarui dialog, accept anumite schimburi, pot participa la realizarea unui proiect comun, orice idee merita discutata! Va stau la dispozitie in limita timpului disponibil! Multumesc! Terenuri - Busteni , Terenuri - Prahova

25900 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(