Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 4 camere Ilfov, Otopeni - 98700 EURO

98700 €  De vanzare
Vila P+1+M, 4 camere, 3 grupuri sanitare, terasa, situata in Otopeni, zona Odai, strada linistita cu drum de servitute de 7 metri, vecini civilizati, distanta 150 metri pana la drum asfaltat. Vila este construita in conformitate cu normele de proiectare si constructie in vigoare si are urmatoarea structura:  fundatie beton armat, elevatie beton armat, placa de beton cota 0.00, stalpi si grinzi de beton armat 20/25, placa de beton peste parter, placa de beton peste etaj si pod circulabil cu inaltime maxima de 2.5m. Structura acoperisului este din lemn, invelitoarea este din tabla tip Lindab garantata 30 de ani iar sageacul si pazia sunt imbracate tot in acelasi tip de tabla nefiind necesara nicio intretinere pe toata durata de viata a acoperisului. Peretii sunt din caramida poroterm de 30 cm acoperiti cu termosistem de 10 cm din polistiren expandat rezistent la foc si tencuiala structurata . Geamurile sunt termopan Rehau Euro Design 70 cu 6 camere, geam de 24 mm LowE 4 cu transfer termic 1.37W/m2K si feronerie RotoNT. Vila se vinde in stadiul de finisaj "la alb" adica exterior finalizat, pereti interiori finalizati si dati cu vopsea lavabila, sape elicopterizate pregatite pentrumontat parchet respectiv gresie, instalatie de incalzire cu repartitoare pe fiecare etaj, centrala termica si calorifere, instalatie electrica cu tablou de sigurante, intrerupatoare si prize . Utilitatile de care dispune vila sunt energie electrica, gaz, apa din put forat cu hidrofor, canalizare cu fosa septica, internet si televiziune pe fibra orptica. Sunt disponibile doua unitati in acelasi stadiu de finalizare. Pretul este negociabil si nu contine TVA. Cota de TVA aplicabila poate fi 5%.

Pe site din 19-06-2021
Vizualizari 30
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 120 m2
Camere: 4

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Otopeni.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Otopeni. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Otopeni.

Este Odai zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Ilfov, Otopeni  - 165000 EURO Proprietar 165000 €
Vanzare casa Ilfov, Otopeni - 165000 EURO Odai, Otopeni , jud. Ilfov

OFERTA LUNA MARTIE !! Proiect unic cu finisaje premium situat in zona odai din orasul otopeni.in imediata vecinatate :penny, mega image, jysk, profi, pepco, restaurante, gradinite, parcuri agrement... Latimea strazii 8 ml. MUTARE IMEDIATA! pentru cei care vor : -costuri de intretinere mici, -siguranta in caz de seism, -independenta la alimentarea cu apa, -posibilitate autonomie electrica prin programul "casa verde" -spatii luminoase si aerisite, -intimitate in propria curte, -aer curat, -curte libera de jur imrejur, -locuri de parcare proprii; Amplasata pe un teren de aprox 350 curte libera 250 mp suprafata construita 93 mp 3 camere decomandate(living si 2 dormitoare), 2 bai, bucatarie Detalii&materiale:caramida POROTHERM de 30 la ext si 11,5 la int cu cadre beton armat,polistiren 10 si 15 cm eps 80, vopsea decorativa structurata CAPAROL,usa metalica de exterior TRACIA, tamplarie REHAU SYNEGO bicolor cu geam tripan cu LOW E , "4 anotimpuri" si protectie antiefractie, intrerupatoare inteligente cu panou tactil, prize 220 si USB modulare GEWISS, tabla ondulata BILKA, sistem incalzire in pardoseala TECE, centrala termica VIESSMAN 19 kw, internet/tv DIGI, placare ext piatra naturala , alei/trotuare cu pavele SIMMETRYCA , gresia/faianta italia/spania, obiecte sanitare GROHE/FERRO . Utilitati: put forat 27 ml cu pompa submersibila, fosa septica 2000 l cu sistem drenaj, racordare trifazica la reteaua de furnizare energie electrica si reteaua de gaze . Receptie+cadastru decembrie 2022! IMAGINILE SUNT DIN STADIUL ACTUAL iar racordurile la utilitati finalizate!!! Case de vanzare - Otopeni , Case de vanzare - Bucuresti - Ilfov

165000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vila duplex de vanzare, otopeni, 3 camere, finalizare 2024 Agentie - 0 comision - exclusivitate 159000 €
Vila duplex de vanzare, otopeni, 3 camere, finalizare 2024 Odai, Otopeni , jud. Ilfov

Va prezint o casa spatioasa situata pe strada Ciprian Porumbescu din Otopeni. Va oferim o descriere detaliata a casei, astfel incat sa puteti lua o decizie informata si sa va faceti o imagine clara despre acest imobil. Aceasta proprietate este o casa cu regim de inaltime P+1E, amplasata intr-o zona linistita si placuta din Otopeni-ului. Este perfecta pentru o familie sau pentru oricine care cauta un spatiu confortabil si spatios. Acesta este un imobil bine intretinut, cu o suprafata totala de 115 de metri patrati, amplasat pe un teren cu o suprafata de 250 de metrii patrati. Casa este dotata cu toate utilitatile necesare, inclusiv apa, canalizare, energie electrica si gaz, iar proprietatea are o centrala proprie pentru caldura si apa calda, asigurand astfel un confort sporit in timpul iernii. Totodata, proprietatea are ferestre mari, care permit luminii naturale sa patrunda si sa lumineze interiorul casei. Parterul acestei case include o camera spatioasa de zi, o bucatarie moderna si o baie. Etajul ofera doua dormitoare, o baie. In exterior, proprietatea va avea o gradina frumos amenajata, cu doua locuri de parcare si o terasa, perfecta pentru petrecerea timpului in aer liber. Aceasta proprietate se afla intr-o zona linistita si placuta, perfecta pentru cei care cauta un refugiu de la agitatia orasului, dar in acelasi timp aproape de facilitati si servicii. Daca sunteti interesat/a sa aflati mai multe despre aceasta proprietate si sa programati o vizita, va rugam sa ne sunati la numarul afisat in anunt. Nu ratati ocazia de a va face o casa frumoasa si confortabila. Pentru detalii, sunati acum!

159000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(