Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 3 camere Mehedinti, Ostrovu Corbului - 7600 EURO

7600 €  De vanzare
Gospodarie batraneasca la tara situata in satul Ostrovu Corbului, comuna Hinova, judetul Mehedinti. Suprafata totala a gospodariei este de cca. 5000 mp, fiind compusa din: casa cu 3 camere, hol si tinda, costruite din lemn si cirpici; bucatarie de vara si camara (ca anexa separata), sopron acoperit si teren pentru gradina sau alte intrebuintari. Casa si bucataria de vara sunt acoperite cu tigla si realizate din aceleasi materiale de constructie.Deschiderea la frontul stradal este de cca. 40 m liniari.Proprietatea se afla la maxim 50 de m de fluviul Dunarea, in apropierea centrului satului.Este bransata la reteaua de energie electrica.In zona se lucreaza la asfaltarea drumului comunal (in prezent fiind deja pietruit) si la alimentarea cu apa potabila.Pe amplasament se gaseste un put forat care cu minim de investitie poate fi utilizat.Inreaga gospodarie necesita ceva investitii pentru a putea fi locuita permanent si a va putea bucura de confort. Ideala pentru cei care nu detin o locuinta la tara si care vor sa se bucure de traiul linistit in apropierea marelui fluviu.Poate fi pusa la dispozitie in timp relativ scurt, in prezent fiind nelocuita.Se vor intocmi acte conform legilor in vigoare iar costul emiterii acestora se vor imparti in mod egal intre vanzator si cumparator.Pretul este usor negociabil.Pozele sunt reale si de data recenta. Rog si ofer seriozitate maxima. Nu deranjati decat daca sunteti interesati, deoarece nu locuiesc in zona. Va multumesc!

Pe site din 15-03-2023
Vizualizari 39
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 5000 m2
Camere: 3

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Ostrovu Corbului.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Ostrovu Corbului. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Ostrovu Corbului.

Este Ostrovu Corbului zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  terenuri constructii Mehedinti, Ostrovu Corbului  - 22500 EURO Proprietar 22500 €
Vanzare terenuri constructii Mehedinti, Ostrovu Corbului - 22500 EURO Ostrovu Corbului, Ostrovu Corbului , jud. Mehedinti

Vand teren Ostrovul Corbului Mehedinti . Terenul se afla in principala , suprafata 600mp . Pretul este 22500€ Terenuri - Drobeta-Turnu Severin , Terenuri - Mehedinti

22500 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(