Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa Maramures, Groape - 110000 EURO

110000 €  De vanzare
Vand casa de vacanta Groapele Chiuzbaii Maramures Poprietar vand casa de vacanta (P+M cu beci inalt) in Groapele Chiuzbaii jud Maramures, intr-o zona linistita, plina de verdeata si care ofera un peisaj superb catre padure de pe terasa sa de 12mp. Este situata la 13 km de Baia Mare, intravilan la poalele muntelui Ignis. Accesul se face pe drum forester amenajat cu asfalt dinspre coloanele Limpedea. Casa este la altitudine de 600m, detine teren intravilan de 700 mp pe care se afla un foisor de aprox 8 persoane (16mp), o piscina in constructie, o boxa exterioara langa piscina, dar si pomi fructiferi plantati pe teren. La drum, casa este ingradita cu zid de lespezi de piatra,iar in capatul terenului exista un loc de parcare. In fata casei, peste drum, se afla o partie neamenajata de 80m care ofera distractie iarna pentru sanius sau ski amator. Incalzirea se face prin semineu cu lemne, detine apa calda (boiler), curent, canalizare, internet, cablu tv, geamuri termopan, constructie caramida + boltar + lemn. Casa este impartita dupa cum urmeaza: la mansarda 2 dormitoare, la parter un living, o bucatarie, o baie ( suprafata utila de aprox 48 mp) Acte notariale sunt la zi, terenul si casa intabulate in sistemul electronic ETERA. Pentru alte detalii sau vizionari, va rog sa ma sunati la 07********85 Case de vanzare - Chiuzbaia , Case de vanzare - Maramures

Pe site din 18-10-2023
Vizualizari 48
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 48 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Groape.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Groape. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Groape.

Este Groape zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  terenuri constructii Maramures, Groape  - 65550 EURO Proprietar 65550 €
Vanzare terenuri constructii Maramures, Groape - 65550 EURO Groape, Groape , jud. Maramures

Vand teren Groapele Chiuzbaii ! 57 ARI ! Terenul este intravilan , cu acces la drum plus apa si curent ! Nu se vinde mai putin , doar tot! Mai multe detalii in privat ! Pret AR - 1150 euro Terenuri - Baia Mare , Terenuri - Maramures

65550 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(