Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 2 camere Hunedoara, Orastioara de Jos - 110000 EURO

110000 €  De vanzare
Proprietar, vand casa mobilata si utilata. Amplasarea este spre cetatile Dacice, in Orastioara de Jos. Suprafata teren - 2100 mp Deschidere la DJ de 16ml Amprenta constructiei este de 80 mp, cu 150mp utili, plus o anexa, la rosu, de 60mp cu 2 camere si 1 baie. Parterul are: living, bucatarie, 1 dormitor, 2 bai. Etajul are 2 dormitoare, 1 dressing, 1 baie, 2 balcoane. Alte caracteristici: constructie solida din caramida ceramica, tamplarie termopan, instalatie apa si incalzire din tevi de cupru, incalzire centrala pe lemne/carbuni, acoperis din tigla ceramica siliconata, Se pot vizualiza fazele constructiei (poze si video). Contact: 745 - arata telefon - sau 745 - arata telefon -

Pe site din 29-03-2024
Vizualizari 26
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 2100 m2
Camere: 2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Orastioara de Jos.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Orastioara de Jos. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Orastioara de Jos.

Este Orastioara de Jos zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Hunedoara, Orastioara de Jos  - 150000 EURO Proprietar 150000 €
Vanzare casa Hunedoara, Orastioara de Jos - 150000 EURO Orastioara de Jos, Orastioara de Jos , jud. Hunedoara

Cristina Stef Casa de vanzare Vand casa cu teren aferent ,mai multe informatii la telefon .casa este compusa din corp principal cu 2 camere,baie,living, bucataria,hol ..cu intrare separata.In curte este un living cu bucatarie tip open space ,baie ,pivnita. cu intrare din curte....in continuare 2 camere cu baie fiecare cu intrare din curte,si un apartament cu 2 camere dormitor si living ,cu baie cu intrare di curte ...casa se preteaza pt o pensiune.in curte este foisor,cu gratar.Pamant aferent linga casa intravilan in spatele casei ...curtea mare ....Casa se vinde mobilata.Pentru cei interesati va stau la dispozitie.Pretul este in euro negociabil .Locatia este Orastioara de Jos jud Hunedoara aproape de cetatile dacice

150000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(