Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 3 camere Alba, Ohaba - 8500 EURO

8500 €  De vanzare
Un loc perfect pentru crestere de animale..iesire la pasune..privire panoramica!

Pe site din 06-09-2023
Vizualizari 375
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 700 m2
Camere: 3

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Ohaba.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Ohaba. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Ohaba.

Este Ohaba zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Comision 0%! Casa 3 camere 50 mp utili anexe curte gradina Ohaba Alba Agentie - 0 comision - exclusivitate 26000 €
Comision 0%! Casa 3 camere 50 mp utili anexe curte gradina Ohaba Alba Ohaba, Ohaba , jud. Alba

Comision 0%!!! TABOO Imobiliare va propune spre vanzare cu reprezentare exclusiva, casa cu 3 camere cu o suprafata utila de 50 mp si suprafata construita de 60 mp in comuna Ohaba, judetul Alba. Compartimentarea imobilului este urmatoarea: 3 camere din care una de 25 mp si 2 camere de 16 mp. Cladirea in care se afla amplasat acest spatiu comercial este construita pe structura de caramida, renovata ultima data in anul 2013. Imobilul beneficiaza de un teren liber de 1340 mp din care 180 mp curte si 1160 mp gradina iar incalzirea acestuia se realizeaza prin soba cu lemne.  Casa are o pozitionare buna iar in momentul de fata este inchiriata, utilizata ca magazin alimentar si bar cu mese cu terasa afara. Utilitati | Dotari | Finisaje: ~ Utilitati: curent electric, apa; ~ Contorizare: apometre, contor electric; ~ Pereti: vopsea lavabila, faianta; ~ Podele: gresie; ~ Geamuri: PVC, termopan; ~ Usa intrare: PVC, termopan. Pret: 26.000€ Cod ofertă / ID: P20330 Sună-ne acum la 0369.822.821 și află detalii despre această proprietate de vanzare din Ohaba, dar și despre alte proprietăți potrivite pentru tine. Informatii speciale: 1. Descarcă aplicația pe mobilul tau "TABOO Imobiliare" din Apple Store, Google Play sau Huawei AppGallery pentru a afla instantaneu noile proprietăți care intră pe piață. 2. Dacă ai o proprietate pe care vrei să o vinzi sau să o închiriezi, suntem aici pentru tine! Contactează-ne pentru o evaluare gratuită fără obligații și vei descoperi avantajele de a lucra cu o echipă dedicată și experimentată. 3. Dacă vrei sa incepi o cariera de agent imobiliar, suna la 0369.822.821 si programeaza o intalnire pentru a afla toate beneficiile si avantajele. Intră pe TABOO.ro și descoperă cele mai recente oferte, actualizate zilnic.

26000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(