Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 3 camere Satu Mare, Odoreu - 55000 EURO

55000 €  De vanzare
Casa de vanzare in Odoreu din caramida rosie presata. Casa are doua camere, living, baie, bucatarie, terasa acoperita, camara. Geamuri termopan si sobe pt incalzit din semisamota.Living gresiat, parchet laminat in camere. Casa mai are o anexa compusa din o camera, hol si camara. Cotet de porci inchis si lemnarie. Casa si gradina de 8ari.Gradina cu livada cu pomi tineri. Loc foarte linistit si aproape de centru la 5min pe jos de centru. Posibilitate de bransare gaz.

Pe site din 05-09-2023
Vizualizari 45
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Camere: 3

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Odoreu.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Odoreu. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Odoreu.

Este Odoreu zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Satu Mare, Odoreu  - 100000 EURO Proprietar 100000 €
Vanzare casa Satu Mare, Odoreu - 100000 EURO Odoreu, Odoreu , jud. Satu Mare

Vand Casa parter 150mp2 Zona Odoreu - Este compusa din : Sufragerie 41mp2 - 3dormitore fiecare de 14mp 2 ,2 bai , 1 dressing generos Bucatarie , terasa , camara si camera tehnica -Fundatia este facuta cu talpa beton ( poze la fiecare etapa din constructie ) - Construita din caramida leier - izolatie polistiren 10 - decorativa + travertin pe fatada casei Tigla bramac Acoperis scandurit +folie sub tigla - termopan Rehau antracit 5 camere - teren 500 mp - utilitatile - canalizare , apa , curent - casa este situata pe o strada privata - suprafata utila aproximativ 130 mp - pret la gri ( exterior finisat ) 100000 euro - pret la cheie finisata (zidit, glet, instalatie termica in pardoseala, sapa) 120000 euro - are Fundatie separata si ziduri separate la interior ! Detin poze de la fiecare etapa a constructiei. Casa este construita din materiale premium: - caramida 28 cm pareti exteriori (Leier si Cemacon) - atat podul cat si acoperisul sunt scandurite, folie impotriva zapezii si a ploii sub tigla, membrana sub coamele acoperisului - izolatie hidro intre Fundatie si zidurile peretilor - casa surprinde prin aspectul modern si luminozitate Pentru mai multe detalii va stam la dispozitie (poze si INFO suplimentare) Achizitia imobilului se poate realiza si prin credit ipotecar. Case de vanzare - Odoreu , Case de vanzare - Satu Mare

100000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Satu Mare, Odoreu  - 112500 EURO Proprietar 112500 €
Vanzare casa Satu Mare, Odoreu - 112500 EURO Odoreu, Odoreu , jud. Satu Mare

Casa Parter suprafete: Suprafata teren = 650 mp² Suprafata construita = 143 mp² Suprafata utila = 127 mp² 3 dormitoare, 2 bai, living + bucatarie si terasa. Exterior finisat termosistem cu grosime de 10 cm EPS80 doua maini de adeziv cu plasa de armare tencuiala decorativa in 2 culori (alb/gri) ( decorativa STO) tamplarie PVC REHAU gri antracit 4 anotimpuri Interior: instalatie sanitara pe pozitie instalatie electrica pe pozitie incalzire prin pardoseala sapa mecanizata elicopterizata tencuiala mecanizata doua maini de glet zugravita in alb - vopsea SAVANA Tavan, placa de beton izolat cu bobite granulare de polistiren de 10 cm Case de vanzare - Odoreu , Case de vanzare - Satu Mare

112500 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(