Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa Ilfov, Buftea - 149000 EURO

149000 €  De vanzare
BUFTEA - CREVEDIA, 4 camere, 2 bai, curte 450mp Casa situata in localitatea Darza, Crevedia, judetul Dambovita dispusa pe doua niveluri cu o suprafata utila de 133 mp. An constructie 2016. Suprafata teren: 450mp cu 20ml deschidere la drum Configuratie: Parter + Mansarda inalta Parter: living spatios, bucatarie, dormitor, hol generos, baie si casa scarii, terasa inchisa cu termopan Etaj: doua dormitoare, o baie si hol Construita din caramida Porotherm pe structura de beton Acoperis invelit cu tabla Lindab Certificat de competenta energetica disponibil Alimentarea cu apa se face cu pompa din put sapat la 20m, dispune de camera tehnica pentru filtre, vas de expansiune etc. Dispune de fosa septica ecologica, canalizarea fiind in curs de instalare la strada principala In curte se regasesc o magazie pentru depozitare cat si un corp din panouri senvis cu suprafata de 10mp care poate fi folosit ca bucatarie de vara sau spatiu de depozitare. Proprietatea dispune de 2 porti de acces, una pietonala si una auto, fiind disponibil un loc de parcare in interiorul curtii. In curte sunt plantati pomi fructiferi de roadele carora va puteti bucura deja In apropiere se afla centre comerciale (Kaufland, Mega Image) cat si gradinite, scoli etc. Centrala termica pe gaz Internet, Telefonie, Cablu TV, sistem de supraveghere video cat si sistemul de alarma incluse in pret. Casa se vinde complet mobilata Complexul comercial Kaufland Crevedia la 5 minute de mers cu masina. Aceasta proprietate este ideala pentru cei care cauta o locuinta moderna, confortabila si bine intretinuta. Situata intr-o zona linistita si pitoreasca, ofera o oaza de relaxare departe de agitatia orasului. Pentru mai multe informatii si pentru a programa o vizionare, va rog sa ma contactati. Ocazia de a achizitiona aceasta casa frumoasa nu ar trebui ratata! Case de vanzare - Buftea , Case de vanzare - Bucuresti - Ilfov

Pe site din 25-04-2024
Vizualizari 64
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 133 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Buftea.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Buftea. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Buftea.

Este Central zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Bucuresti, Central  - 174500 EURO Proprietar 174500 €
Vanzare casa Bucuresti, Central - 174500 EURO Central, Buftea

IMO Vila 330 m.zona ilfov.buftea VA INVIT PENTRU VIZIONARE SI SPRE VANZARE CASA VILA TEREN 330 METRI UTILI 140 METRI ZONA BUFTEA in APROPIERE DE CENTRU ORASULUI.DE DOMENIUL STIRBEI DIN ZONA CASA UTILATA.MOBILATA CU TOATE UTILITATILE. SISTEM DE SUPRAVEGHERE VIDEO PERFORMANT CENTRALA PROPRIE IN DOTARE,marca WIESMAN,CAMEREME SUNT DOTATA CU PARCHET ,MOBILA BUCARIE ECHIPATA SITUATA CENTRAL ,SITUATA IN APROPIERE DE SCOLI.FARMACIE,BANCA SUPERMARCKET,PENNY,PIATA APA CURENTA ,CANALIZARE ,GAZE,INTERNET SI CABLU TV, GARD DI FIER CU BETON ,PORTI DIN FIER FORJAT CASA DISPUNE DE PROIECT CONSTRUCTIE 2 INTRARI LATERALE ,CU 2 BALUSTRADE DIN FIER FORJAT , CURTE PAVATA PARTIAL CU PIATRA NATURALA GEAMURI TERMOPAN REHAUT DOTATA CU USI ,AMENAZATA CU PARCHET STEJAR LACUIT BUCATARIE DOTATA ,FUNCTIONALA ,GRESIE ,FAIANTA,MOBILATA PARTIAL BAILE 2,DOTATE CU GRESIE ,FAIANTA,GRUPURI SANITARE,MOBILAT CABINA DUS SCARA INTERIOARA Numar niveluri imobil: 2 Numar Bai: 2 Comision cumparator: 0% Posibilitate parcare: Da Curent Apa Canalizare Gaz incalzire Clima Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anuntul complet aici.

174500 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Ilfov, Buftea  - 215000 EURO Proprietar 215000 €
Vanzare casa Ilfov, Buftea - 215000 EURO Central, Buftea , jud. Ilfov

Proprietar Casa Tip Duplex - Perete Dublu - Individual 4 Camere Buftea - Central- Calul Balan Case tip Duplex in zona exclusivista Buftea , foarte aproape de Palatul Stirbey la 100 m de lacul Buftea , case cu regim de inaltime P+M si curte, localizate pe strada Str Horia nr 16 , in zona Centrala din Buftea . Casa are suprafata de 198 mp construiti + un Teren de 320 MP •Parter : Dormitor matrimonial Sufragerie + terasa Bucatarie Baie Hol •Etaj 1 : Dormitor 1 + balcon Dormitor 2 Dressing 1 Dressing 2 Baie 1 Baie 2 In curs de finalizare Pentru mai multe detalii , sunati la nr de telefon - 07************23 Case de vanzare - Buftea , Case de vanzare - Bucuresti - Ilfov

215000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(