Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 4 camere Alba, Oarda - 150000 EURO

150000 €  De vanzare
Casa 4 camere, 2 bai, bucatarie, sufragerie, beci, curte mare 1700 mp. Aproape de statia de autobuz. strada linistita, sigura pentru familiile cu copii, nu circula decat masinile locatarilor, aflata in Oarda de Jos.

Pe site din 28-03-2024
Vizualizari 32
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 1700 m2
Camere: 4

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Oarda.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Oarda. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Oarda.

Este Oarda zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Alba, Oarda  - 125000 EURO Proprietar 125000 €
Vanzare casa Alba, Oarda - 125000 EURO Oarda, Oarda , jud. Alba

Casa de vanzare zona Oarda (Alba Iulia), 4 camere dintre care livingul open space cu bucatarie, 2 bai, subsol, pod. Utilitati: gaz, apa si curent. Teren: 533m2 Suprafata construita: aprox 130 m2 utili, constructie realizata cu ytong . Mai multe detalii la telefon, pret negociabil. Case de vanzare - Oarda , Case de vanzare - Alba

125000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Alba, Oarda  - 99999 EURO Proprietar 99999 €
Vanzare casa Alba, Oarda - 99999 EURO Oarda, Oarda , jud. Alba

Vrei o casa, si o afacere la pachet?Aici gasesti pachetul complet pentru ca parterul casei este autorizat ca spatiu comercial cu iesire direct in strada si poti sa ti continui afacerea din comfortul casei tale. Casa este pe strada Biruintei, strada principala din Oarda . Aceasta casa este numai buna de locuit in familie, dispusa pe 2 etaje si subsol cu numeroase cai de acces veti avea un ambient cald de care sa va bucurati si in acelasi timp spatiu necesar pentru intimitatea fiecaruia. Totusi daca sunteti in cautarea unei oportunitati de investitie in orasul Alba Iulia , fiind un oras foarte turistic aceasta este sansa dvs sa aveti propia pensiune . Casa dispune de loc de parcare pentru 3 masini in fata si sunt locuri de parcare in apropiere. 3 cai de acces + 2 cai de acces la subsol in care se pot amenaja inca 2 camere spatioase pentru oaspeti dvs, asa veti avea in total de 7 camere de inchiriat. Pe partea goala de teren a operita in marmura puteti amenaza cu un ciubar chiar si o sauna pentru a da un upgrade pretului inchirieri dar si selectivitatea dvs inainte altora care nu dispun de aceasta posibilitate . Va asigur ca veti avea cea mai profitabila afacere , cea mai sigura si mai usor de administrat! Detalii: casa cu 7 camere si 3 bai, compusa din demisol cu 2 intrari(garaj si pivnita) Parter cu salon,bucatarie si baie, cu 3 cai de acces din exterior(salon, bucatarie si hol intrare) Mansarda(2,40 cm.inaltime tavan)cu 3 dormitoare si hol de 13 metri patrati (dormitor principal cu baie proprie si 2 dormitoare cu acces la balcon si baie comuna) Pod izolat cu vata de sticla de 10 cm(depozitare, eventual inaltare) cu acces pe scara retractila Suprafata utila este de 180 metri patrati(UTILI efectiv, nu construiti(280) ) Aria construita este de 85 metri patrati Suprafata totala (casa plus curte) este de 150 metri patrati. Planseul peste demisol si parter este din beton armat Constructia este din BCA de 30 cm cu Izolatie din polistiren de 10 cm Casa este situata in Alba Iulia(cartier Oarda de Jos) pe strada BIRUINTEI la 3 minute de legatura cu autostrada A10 , 20 de metri de statia de autobuz si 50 de metri de supermarket si dispensar Casa dispune de toate utilitatile. CURENT TRIFAZIC Strada este nou amenajata cu trotuar, locuri de parcare, canalizare ,gradini cu tei si loc de joaca pentru copii. Casa dispune de 3 locuri de parcare frontal si la 30 de metri exista o parcare amenajata cu acces gratuit Travertin scari acces Curte interioara marmura(40 metri ) Pentru cei care prefera o oaza de liniste cu aer curat la doar 3 km de centrul orasului(cetatii) istoric Alba Iulia MESAJ PE WATSAP LA TELEFON : 07******64 Case de vanzare - Alba Iulia , Case de vanzare - Alba

99999 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(