Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 3 camere Alba, Noslac - 25000 EURO

25000 €  De vanzare
Casa e la strada asfaltata cu conexine la gaz si posibilitate de a lega apa potabila si canalizare. Casa principala are 3 camere mari cu un hol si o camara ce se poste transforma intr-o baie (70m2 total contructie casa). Exista o extensie laterala cu bucatarie, camara si pivnita mare dedesupt. Curtea contine diferite anexe, vita de vie si teren arabil 13 arii. Casa se poate vinde si partial mobilata. Pret 25000 euro Tel:0787 783 946 Suprafata utila: 70,0 m2,

Pe site din 23-06-2021
Vizualizari 32
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Camere: 3

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Noslac.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Noslac. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Noslac.

Este Noslac zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Alba, Noslac  - 105000 EURO Proprietar 105000 €
Vanzare casa Alba, Noslac - 105000 EURO Noslac, Noslac , jud. Alba

Vand casa mobilata, 4 camere, terasa, bucatarie de vara, pivnita, garaj, magazii, cuptor de paine, cotete de porci din caramida, hambare, curte larga, vie suspendata peste curte, cu 1, 24 ha de gradina in localitatea Noslac, judetul Alba. Casa este situata la sosea, la doar 7 km de Baile sarate de la Ocna-Mures, zona cu potential turistic in crestere, dar si in imediata apropiere a raului Mures putand reprezenta un spatiu de relaxare pentru pasionatii de pescuit. Terenul este unul deosebit de fertil fiind propice agriculturii, se poate parcela in doua loturi, creand astfel inca un loc de casa( cu front stradal de aproximativ 20 m). Case de vanzare - Noslac , Case de vanzare - Alba

105000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(