Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 2 camere Sibiu, Nocrich - 26000 EURO

26000 €  De vanzare
Vand casa in Nocrich, la 34 km de Sibiu, la soseaua principala, 2 camere, bucatarie, camara, hol, anexe,sura, curte si gradina de 1500 mp.Pret 26.000 euro negociabil. Telefon 722 - arata telefon -

Pe site din 20-06-2021
Vizualizari 26
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 1500 m2
Camere: 2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Nocrich.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Nocrich. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Nocrich.

Este Nocrich zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Casa memoriala Samuel von Brukenthal 1721 -1803 Agentie - 0 comision - exclusivitate 699000 €
Casa memoriala Samuel von Brukenthal 1721 -1803 Nocrich, Nocrich , jud. Sibiu

La 30 km de Sibiu in comuna Nocrich, TABOO IMOBILIARE va propune in exclusivitate oportunitatea de a cumpara o parte din istoria Transilvaniei. Conacul in care s-a nascut Samuel von Brukenthal 1721 -1803 este o constructie veche de peste 300 de ani care a trecut toate testele vremii si asteapta sa fie restaurata la forma ei initiala de oricine doreste ca numele sau sa fie scris in paginile istoriei din Transilvania si nu numai. Acesta este mai mult decat un conac, este o fila din cartile istoriei care va asteapta sa va lasati amprenta. Desi timpul a adus schimbari asupra constructiei, elementele originale precum tamplaria si usile din lemn, podele, fresce si alte lucrari faurite de marii fauritori ai secolului XVIII. Aceasta este sansa ta, nu doar de a detine o bucata din istorie, ci de a te bucura de linistea si inspiratia pe care numai un astfel de loc le poate oferi. Conacul are o suprafata generoasa de 700 mp utili pe o un teren de 1186 mp si este situat in centrul comunei Nocrich. In aceste incaperi s-a nascut si a pasit Baronul Samuel von Brukenthal. Da, exact! Cel care a fost guvernator al Transilvaniei si a pus bazele celui mai important muzeu din Sibiu. Acum acest conac poate fi al tau! Daca esti in cautarea unui loc plin de istorie, arta si eleganta, acest conac iti este dedicat. Pret: 699.000€ Cod ofertă / ID: P20259 Sună-ne acum la 0369.822.821 și află detalii despre această proprietate de vanzare din Nocrich, dar și despre alte proprietăți potrivite pentru tine. Informatii speciale: 1. Descarcă aplicația pe mobilul tau "TABOO Imobiliare" din Apple Store, Google Play sau Huawei AppGallery pentru a afla instantaneu noile proprietăți care intră pe piață. 2. Dacă ai o proprietate pe care vrei să o vinzi sau să o închiriezi, suntem aici pentru tine! Contactează-ne pentru o evaluare gratuită fără obligații și vei descoperi avantajele de a lucra cu o echipă dedicată și experimentată. 3. Dacă vrei sa incepi o cariera de agent imobiliar, suna la 0369.822.821 si programeaza o intalnire pentru a afla toate beneficiile si avantajele. Intră pe TABOO.ro și descoperă cele mai recente oferte, actualizate zilnic.

699000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(