Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa Suceava, Neagra Sarului - 200 EURO

200 €  De vanzare
Locatie de vanzare Vand locatie la strada principala in Neagra Sarului, com. Saru Dornei, jud. Suceava avand suprafata de 3000m.p. unde sunt doua case de vacanta cu chiosc de vara,gratar acoperit,leagane,hamac masa si banci exterioare din lemn masiv, curtea cu alei din pavele iluminate cu lampioane pe toata lungimea aleilor,porti metalice cu deschidere prin telecomanda, garaj pentru doua masini cu usi ce se dechid cu telecomanda si ferestre termopan,izolat termic,betonat.Una din case este conceputa in stil rustic avand un livinng cu semineu pe lemne, soba cu plita, bucatarie, doua bai, sauna, trei dormitoare la etaj si o anexa unde este centrala termica pe lemne si peleti tip ARCA cu gazeificare avand posibilitatea de alimentare automata a peletilor dupa ce se termina de ars lemnele, dar se poate programa cum doreste fiecare. Centrala asigura incalzirea si apa calda pentru ambele case.A doua casa este conceputa in stil modern si mobilata in acest mod, cu un vidvang totul din termopan, o camera de zi cu ferestre mari din termopan ce ofera o priveliste deosebita a peisajului din zona, o bucatarie dotata modern, un dormitor cu baie si dresing iar la etaj doua dormitoare si un apartament fiecare cu baia lor.La demisolul casei este construit si un beci, structura casei este din stalpi si grinzi din beton armat.Zona deosebita si locatia foarte frumoasa cu posibilitate f.buna si pentru turism.

Pe site din 09-06-2021
Vizualizari 30
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 340 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Neagra Sarului.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Neagra Sarului. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Neagra Sarului.

Este Neagra Sarului zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Suceava, Neagra Sarului  - 36000 EURO Proprietar 36000 €
Vanzare casa Suceava, Neagra Sarului - 36000 EURO Neagra Sarului, Neagra Sarului , jud. Suceava

Vand casa situata in Neagra Sarului. Compusa din 5 camere, hol, camara,casa scarii, balcon si spatiu pt baie Este construita in anul 1989, parter BCA, etaj lemn acoperit cu azbest. Terenul este in suprafata totala de 1330 mp. Case de vanzare - Panaci , Case de vanzare - Suceava

36000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(