Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 4 camere Constanta, Navodari Tabara - 57000 EURO

57000 €  De vanzare
Casa .parter + mansarda casa parter cu 2 dormitoare baie buc living Mansarda cu 2 dormitoare baie dresing si hol cu scara exterioara cu 2 intrări casa este facuta la cheie int ,ext amprenta la sol 65 mp cu acte în regulă cadastru intabulare curent apa canalizare calorifere centrală pe gaz . accept schimb numai cu teren intravilan în navodari casa este situată pe str mesteacanului nr . 53 mai multe detalii la nr tel 0720832012 sau 0034642806715

Pe site din 17-06-2019
Vizualizari 1
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 65 m2
Suprafata teren: 160 m2
Camere: 4

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Navodari Tabara.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Navodari Tabara. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Navodari Tabara.

Este Navodari Tabara zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Constanta, Navodari Tabara  - 699000 EURO Proprietar 699000 €
Vanzare casa Constanta, Navodari Tabara - 699000 EURO Navodari Tabara, Navodari Tabara , jud. Constanta

Mihaela Vila 16 camere de vanzare in mamaia nord Perfecta pentru 2 familii si in acelasi timp ca si business, ( pensiune, scoala privata sau gradinita privata, azil de batrani, birouri, clinica medicala etc).Terenul are o suprafata totala de 385 mp, iar imobilul este construit din bca. Este constructie in oglinda, fiecare corp fiind compus astfel: Parter: living si bucatarie open space si baie, Etaj 1: 3 dormitoare si 3 bai, Etaj 2: 3 dormitoare si 3 bai, Etaj 3: 2 dormitoare si 2 bai si o camera de depozitare. Deci vorbim de un total de 16 camere, 18 bai, 2 camere depozitare si 2 livinguri cu 2 bucatarii open space. ATENTIE: NU SE VAND CORPURILE SEPARAT. Imobilul se afla pe strada T12, este intre case, zona nu se afla in constructie, toate constructiile din jur sunt finalizate ( deci nu mai exista risc de formare a vreunui santier) , racordata la toate utilitatile ( gaz, apa, curent, canalizare, cablu tv, internet, sisteme supraveghere video audio, alarma, interfon. Suprafata construita este de 750mp, din care utili 700 mp. In afara de acesti 750mp, in spatele imobilului se mai afla anexe:o constructie cu doua camere ( camera tehnica si o magazie+bucatarie de vara), ambele avand inca 50 mp si foisorul complet mobilat si utilat ce poate fi folosit atat pe timp de vara , cat si iarna .Toate actele sunt in regula , nu se afla sub ipoteca sau sechestru , de aceea se poate scoate fiscal in orice moment.

699000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(