Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 3 camere Bistrita Nasaud, Nasaud - 48000 EURO

48000 €  De vanzare
Vand casa pe valea caselor. 3 dormitoare +bucatarie+baie Informatii suplimentre la telefon.

Pe site din 10-05-2023
Vizualizari 35
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Camere: 3

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Nasaud.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Nasaud. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Nasaud.

Este Nasaud zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Bistrita Nasaud, Nasaud  - 78000 EURO Proprietar 78000 €
Vanzare casa Bistrita Nasaud, Nasaud - 78000 EURO Nasaud, Nasaud , jud. Bistrita Nasaud

Anton Marian Casa de Vanzare Nasaud Casa de vanzare Oras Nasaud str: Avram IancuCasa este finalizata din 2002 & Teren 7 ariDEMISOL:( 50 mp) Bucatarie, 1 camera si un beci .Compartimentare:( 120 mp) 3 dormitoare , 1 bucatarie, hol si baie. Utilitati: Fantana ,apa retea, canalizare , curent , gazCasa se vinde precum se prezinta in poze impreuna cu terenul si reprezinta o oportunitate ideala de investitie sau locuire pentru o Familie.Pretul este negociabil.

78000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Bistrita Nasaud, Nasaud  - 160000 EURO Proprietar 160000 €
Vanzare casa Bistrita Nasaud, Nasaud - 160000 EURO Nasaud, Nasaud , jud. Bistrita Nasaud

Adrian Gaurean Casa Cu Doua Etaje si Teren Extins de 2600m Buna ziua, casa este situata in judetul Bistrita Nasaud-Lusca. Casa este spatioasa construita din BCA de 232m pe doua etaje,cu fantana proprie si un teren de 2600m , Aceasta proprietate este o oaza de confort si frumusete in mijlocul naturii unde o sa aveti parte de liniste,eleganta si siguranta.Casa se afla pe Strada Lusca 103, Nasaud, cod postal 425200, iar daca doriti sa explorati zona inainte de a va deplasa, va incurajez sa utilizati Google Earth pentru a va bucura de perspectivele magnifice ale imprejurimilor.As vrea sa subliniez cateva dintre aspectele exceptionale ale acestei proprietati:*Cei 232m de locuinta ofera spatii generoase si bine iluminate, perfecte pentru a va personaliza casa dupa propriile preferinte si stil de viata.*Teren: Cei 2600m de teren creeaza un cadru natural si relaxant, oferindu-va intimitate si liniste in mijlocul naturii.* Localizare Perfecta: Situata intr-o zona buna, frumoasa si linistita, aceasta proprietate va ofera acces la toate facilitatile si serviciile necesare, fara a compromite senzatia de a fi departe de agitatia urbana.Pentru informatii suplimentare sau pentru a programa o vizita, nu ezitati sa ma contactati.

160000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(