Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 5 camere Alba, Nadastia - 26900 EURO

26900 €  De vanzare
vind casa locuita almasu mare sat nadastie ( 2 randuri) sau la schimb cu garsoniera sau apartament in ALBA IULIA . casa are curent trifazic, apa potabila de izvor la robinet,curte betonata, incalzire pe lemne cu teracote in camere+ gradina plata in spate 0.5ha arabil, casa este la sosea asfaltata si se poate deschide magazine alimentar ( a fost odata). casa mai dispune si de anexe grajd , beci,stogar ,atelier tamplarie, 2 fantini dispune de tot ce ar trebuii unei gospodarii, 50 km din ALBA IULIA, exista cf pe casa si gradina (50 arii). se mai poate achizitiona si terenuri arabile , pasunat si padure aproximativ 6 ha care nu sint compactate( pretul terenirilor nu intra in pretul casei) amplasamentul se vede pe harta

Pe site din 28-03-2024
Vizualizari 154
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 5000 m2
Suprafata teren: 5000 m2
Camere: 5

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Nadastia.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Nadastia. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Nadastia.

Este Nadastia zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa  4 camere Alba, Nadastia  - 35000 EURO Proprietar 35000 €
Vanzare casa 4 camere Alba, Nadastia - 35000 EURO Nadastia, Nadastia , jud. Alba

Cornelia Beca Casa curte si gradina Nadastia Alba, comuna Almasul Mare Casa, curte si gradina plus sura. Casa este situata pe un loc mai retras cu priveliste de poveste dar foarte aproape de drumul principal si la 10 minute de Cheile Cibului. Se afla in satul Nadastie comuna Almasul Mare jud Alba. Mai multe informatii puteti afla la nr de telefon 0762816993

35000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(