Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa Bistrita Nasaud, Muresenii Bargaului - 39000 EURO

39000 €  De vanzare
Casa pretabila pensiune in loc. Muresenii Birgaului, imprejmuita de o panaorama minunata, ferita de priviri indiscrete de peste drum, doar padurea de brazi si drumul care duce la Colibita in partea dreapta si Vatra Dornei in partea stanga. Imobil nou, nelocuit. Compartimentare: parter 92mp + etaj 92mp. Constructia este din caramdida, acoperita cu lindab, inca in rosu Imobilul este racordat la curent electric, dispune de fosa ecologica, boiler pe lemne. La parter sunt definitivate din luna mai doua camere cu usi si geamuri termopan si baia cu chiuveta, wc, cabina dus cu hidromasaj, calorifere. Aveti la dispozitie 230mp constructie si spatiu verde 1250mp ingradit cu gard din beton o parte, iar o alta cu gard rustic. Pentru cine are intentia deschiderii unei activiati comerciale, imobilul are o amplasare perfecta, direct la DN17. Imobilul este intabulat. Casa batraneasca din fata (v. foto) se poate darama.

Pe site din 28-03-2024
Vizualizari 39
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 92 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Muresenii Bargaului.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Muresenii Bargaului. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Muresenii Bargaului.

Este Muresenii Bargaului zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  terenuri constructii Bistrita Nasaud, Muresenii Bargaului  - 60000 EURO Proprietar 60000 €
Vanzare terenuri constructii Bistrita Nasaud, Muresenii Bargaului - 60000 EURO Muresenii Bargaului, Muresenii Bargaului , jud. Bistrita Nasaud

Vand teren in pasul tihuta cu un peisaj extraordinar din jur imprejur ideal pentru cabana. Pret usor negociabil Pentru mai multe detali 07******99 Terenuri - Muresenii Bargaului , Terenuri - Bistrita Nasaud

60000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(