Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 3 camere Timis, Mosnita Noua - 130000 EURO

130000 €  De vanzare
Vand casa in cartier Serena, 152 mp, 130 utili, trei dormitoare, sufragerie, 2 bai, camera tehnica, Bucatarie cu camara, terasa, placa beton peste parter, toate utilitatil( curent, gaz, apa, canalizare, Rds) teren 544 mp. Pozitie foarte buna. Casa se vinde la cheie. Inf tel 724 - arata telefon -

Pe site din 13-03-2023
Vizualizari 83
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 152 m2
Camere: 3

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Mosnita Noua.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Mosnita Noua. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Mosnita Noua.

Este Serena zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Timis, Mosnita Noua  - 206000 EURO Proprietar 206000 €
Vanzare casa Timis, Mosnita Noua - 206000 EURO Serena, Mosnita Noua , jud. Timis

Proprietar, vand casa pe parter situata in Mosnita, carter Serena, Str Banat. Suprafata terenului este de 602 mp; Suprafata ultima este de 96mp + terasa acoperita cu suprafata de 12 mp + camera tehnica cu acces din terasa, unde exista masina de spalat, uscator, toaleta, lavoar, centrala termica. incalzirea este prin pardoseala. Se vinde full mobilat utilat, cu investitii 0 din partea noilor proprietari. Casa este compartimentata astfel: - hol intrare - WC de serviciu cu dus - Dormitor - Hol intermediar - baie principala cu vana - dormitor matrimonial cu dressing - dormitor/birou - living cu bucatarie openspace cu acces in terasa acoperita Utilitati: apa, gaz, curent, fosa septica, momentan, care nu necesita golire. Detalii tehnice: - zidarie din caramida porotherm pe cadre de beton - izolatie termica din polistiren de 10cm - ferestre cu tamplarie PVC, geam tripan, rulouri de aluminiu - acoperis cu tigla de beton Pentru orice alte detalii, ma puteti contacta telefonic! Case de vanzare - Mosnita Noua , Case de vanzare - Timis

206000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(