Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 2 camere Arad, Moneasa - 150000 EURO

150000 €  De vanzare
Vila construita in 2010/ 2012 este pozitionata pe partea sudica a vaii Moneasa , intr- o zona pitoreasca si insorita. Vila este structurata pe 3 nivele: #parter cu living foarte spatios + 2 bai de serviciu, hol cu scara interioara lemn, bucatarie + camara, 2 camere + 2 bai, #etaj1 cu hol cu scara interioara lemn, 4 camere + 4 bai; #etaj2 cu hol cu scara interioara lemn, 2 camere + 2 bai. In spatele vilei se afla o anexa compusa din bucatarie de vara + terasa si camera tehnica cu centrala termica 60KV(combustibili solizi) + boiler 500l +Puffer. Intreaga constructie este complet finisata(gresie + faianta + parchet + tamplarie usi/ scari + instalatie sanitara + instaltie termica + instalatie electrica). Terenul are 1500 mp . Pretul de vanzare al vilei este de 165000 Euro, usor negociabil. Sunt dispus la un schimb de proprietate cu imobile din Arad sau Timisoara.

Pe site din 05-06-2021
Vizualizari 30
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 1500 m2
Camere: 2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Moneasa.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Moneasa. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Moneasa.

Este Moneasa zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Arad, Moneasa  - 180000 EURO Proprietar 180000 €
Vanzare casa Arad, Moneasa - 180000 EURO Moneasa, Moneasa , jud. Arad

Proprietatea este localizata intr-o zona pitoreasca in localitatea Moneasa denumita si 'Perla Apusenilor', statiune balneo-climaterica, oferind intimitate si liniste la poalele padurii, fiind totodata usor accesibila de la drumul principal. Moneasa este o statiune ce beneficiaza de turism pe toata perioada anului, indiferent de anotimp. Aceasta proprietate are un regim de inaltime P+E si este perfect compartimentata pentru a deservi ca si pensiune sau casa de locuit. Detalii pe nivele: Parter: Un salon spatios, bucatarie, o camera si o baie, terasa si garaj. Etaj: 5 camere spatiosase, baie, terasa mare. Demisol: Spatiu care poate fi folosit ca si crama sau pentru depozitare. Terasele sunt prevazute cu mese si scaune pentru a putea primi oaspeti in numar mare. Se poate folosi si ca spatiu pentru luat masa in aer liber si pentru relaxare. Proprietatea este amplasata pe un teren de 990mp. Aceasta proprietate reprezinta o oportunitate extraordinara pentru cei care cauta sa se bucure de frumusetea si linistea vietii la munte intr-o statiune balneo-climaterica. Nu ratati sansa de a deveni proprietarul unei locuinte de vis in mijlocul naturii! Case de vanzare - Moneasa , Case de vanzare - Arad

180000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa  4 camere Arad, Moneasa  - 37000 EURO Proprietar 37000 €
Vanzare casa 4 camere Arad, Moneasa - 37000 EURO Moneasa, Moneasa , jud. Arad

ion vand cabana in moneasa Vand cabana in localitatea Moneasa,jud Arad.Suprafata cabanei este de aproximativ130 metri patrati ,parter si etaj.Ea are la parter un living,un dormitor,o bucatarie si baie iar la etaj hol si doua dormitoare.Suprafata terenului pe care se afla cabana este de 300 metri patrati.cabana se afla langa pensiunea Dallas.Ca utilitati ea are apa,curent electric si canalizare.Pretul este de 37000 euro, numar etaj: 2, numar camere: 4, numar bai: 1, suprafata utila: 130, suprafata totala: 300, anul constructiei: 2000

37000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(