Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare terenuri constructii Constanta, Navodari - 12500 EURO

12500 €  De vanzare
Teren Navodari - zona Legmas, langa primul sens giratoriu catre Lumina Teren extravilan (Zona Legmas), supragata 417 mp, deschidere 17 ml. Terenul este propus pentru trecerea in intravilan. Localizarea pe harta este langa primul sens giratoriu dupa de cel de la iesirea din Navodari spre Lumina (intersectia: Str. Horia Agarici - DJ226), dar inainte de intersectia cu Str. Taberei. Lotul este foarte aproape de soseaua spre Lumina. In apropiere: constructii, strada din piatra cubica, utilitati. Alte proprietati - Mamaia-Sat , Alte proprietati - Constanta

Pe site din 04-08-2023
Vizualizari 25
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Terenuri constructii De vanzare in localitatea Navodari.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Terenuri constructii De vanzare in localitatea Navodari. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Navodari.

Este Mamaia Sat zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  terenuri constructii Constanta, Navodari  - 36500 EURO Proprietar 36500 €
Vanzare terenuri constructii Constanta, Navodari - 36500 EURO Mamaia Sat, Navodari , jud. Constanta

Particular - Navodari - Cartier Mamaia Sat - Teren intravilan construibil in suprafata de 223 m.p.,cu deschidere de 12 m.la strada, pozitie SUPERBA in apropierea lacului. Ca si pozitionare, este situat pe strada M17 nr.29H ( intre case ) spre malul lacului, intre strada M1 si M17 , utilitati in imediata apropiere. Terenul este Ideal pentru o Constructie sau pentru INVESTITIE. Pret 36.500 euro negociabil ( pentru cash ),pentru variante pretul este 50.000 euro. Relatii : 0770.opt zero patru. 069 Terenuri - Navodari , Terenuri - Constanta

36500 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(