Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 2 camere Tulcea, Mineri - 85000 EURO

85000 €  De vanzare
Ofer spre vanzare casa P+M, localizata la intrarea in loc. Mineri, Com. Somova, Jud. Tulcea, la doar 2 Km de iesirea din oras, finalizata in anul 2006, plus curte libera amenajata de 630 mp. Casa are o amprenta la sol de 100 mp si este compartimentata astfel: (i) la parter: living, 2 dormitoare, bucatarie, baie, hol; (ii) la mansarda: dormitor, baie, hol, balcon si o camera neamenajata. Casa mai dispune de o terasa de 20 mp la parter, beci si garaj. Incalzirea se realizeaza cu centrala pe lemne sau cu centrala electrica existente. Acoperisul tip sarpanta este invelit cu tigla Bramac si la interior este izolat cu vata minerala si placat cu placi de betopan. La exterior casa este termoizolata cu polistiren de 10 cm si finisata cu tencuiala decorativa. Finisaje si dotari: pereti de compartimentare realizati din BCA de 30 de cm, gresie, faianta, dusumea de lemn (parter), parchet (mansarda), tamplarie exterioara pvc si lemn, instalatii electrice si sanitare complete (ambele bai sunt dotate cu cabina de dus), usi interioare de lemn, usa intrare de lemn, semineu functional, bucatarie mobilata, scara interioara de lemn, imprejmuire (gard) din fier forjat la drum (deschidere de 35 m) si pe celelalte laturi din lemn. Imobilul se vinde mobilat.

Pe site din 15-06-2021
Vizualizari 40
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 630 m2
Camere: 2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Mineri.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Mineri. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Mineri.

Este Mineri zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Tulcea, Mineri  - 75000 EURO Proprietar 75000 €
Vanzare casa Tulcea, Mineri - 75000 EURO Mineri, Mineri , jud. Tulcea

Ionut Costache Casa la Mineri - Tulcea - 3 camere 70 mp + teren 1052 mp Vand casa 3 camere 70 mp + teren 1052 mp la Mineri, in centrul satului, langa statia de autobuz si are o vedere panoramica spre orasCasa este in stare buna si a fost construita in 2004 din lemn taiat in forma cubica pe structura de rezistenta din beton si este izolata termic.Sistemul de incalzire este cu centrala pe peleti.

75000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(