Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 2 camere Bihor, Mierlau - 21000 EURO

21000 €  De vanzare
Se vinde teren de aprox. 2437mp (IDEAL PENTRU O NOUA CONSTRUCȚIE) + casa care necesita reparatii, situat in centrul satului la soseaua principala, cu front stradal de 26m (loc de constructie a 2 case) cu posibilitate de iesire atat la soseaua principala cat si la o sosea secundara prin gradina. Dispune de curent electric, iar reteaua de apa este prezenta in vecinatate decat trebuie realizata conectarea. Mentionez ca locuinta nu a fost folosita din 2004 si se afla la 1 minut distanta de statia de autobus si un magazin alimentar. De asemenea, exista 1 fantana cu apa nepotabila, iar gradina este populata cu pomi fructiferi (ciresi, visini, pruni, meri etc.), vita de vie si alti arbori de toate varstele.

Pe site din 24-06-2021
Vizualizari 20
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 2437 m2
Camere: 2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Mierlau.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Mierlau. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Mierlau.

Este Mierlau zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Bihor, Mierlau  - 120000 EURO Proprietar 120000 €
Vanzare casa Bihor, Mierlau - 120000 EURO Mierlau, Mierlau , jud. Bihor

Vand Casa in Satul Mierlau Comuna Hidiselul de Sus Judetul Bihor. Suprafata construita la sol 105mp C1 iar construita desfasurata 196mp, C2 25 mp, edificata in regim Dpartial+P+M. Construita in anul 1995 fundatia din beton, zidaria din boltari de beton, sarpanta din lemn si invelitoare din tigla.Casa are 3 camere si un loc de luat masa, 2 bai, hol. Mobilata complet fiind renovata in totalitate in 2017 iar acoperisul in 2020, cu posibilitatea de extindere la mansarda fiind finalizata in proportie de 70 %. Planseul casei este din beton care este izolat cu spuma cu celula inchisa de 7 cm peste care este podit cu scandura. Intrarea:poarta fier, cu gard de beton, curtea pavata, cu o spectacloasa filigorie, beci, spatiu pentru lemne incalzirea pe centrala pe lemne, tevi cupru, cazan ferolli si horn inox noi. Apa calda boiler electric, fosa septica, apa de la oras cat si fantana proprie. 2 locuri de parcare, Gazon cu sistem de irigatie 12 pomi fructiferi sera 18mp, gard viu Photinia + prunus laurocerasus. 18 Km pana la intrarea in Oradea, transport OTL statia la 1 min. Strada laturalnica linistita asfaltata, iluminat public. Case de vanzare - Mierlau , Case de vanzare - Bihor

120000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(