Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 1 camere Sibiu, Marpod - 29000 EURO

29000 €  De vanzare
Casa traditionala saseasca cu poarta fortificata, construita in anul 1945, cu potential mare de a fi folosita si pentru activitati comerciale diverse ,raportul calitate -pret este unul corect Este o casa autentica , nealterata de modernizari , in care mai gasiti destule lucruri autentice care pot fi valorificate , va trebuie un pic de rabdare si imaginatie dar merita din plin.Potentialul ei cel mai mare este valorificarea autenticitatii dar in cazul in care doriti sa o modernizati, totusi , puteti valorifica o multime de lucruri la starea de "vechi". Gospodaria este compusa astfel: Casa 93 mp utili plus dependinte - Demisol/parter: 1 camera,1baie,1camara,1 bucatarie si 2 pivnite - Etaj: 3 camere si 1 camara - Pod: pe toata constructia Curte 250 mp: - Fantana pentru apa menajera - Grajd - Sura - Atelier, cuptor de paine traditional si afumatoare Gradina , in folosinta pe durata nelimitata, de 890 mp cu posibilitatea de cumparare.Nu am folosit niciodata ierbicid, am cultivat manual asa ca se poate cultiva in continuare totul ecologic , in siguranta.Vita de vie de pe langa casa face un soi de struguri albi aromati( din care iese un vin pe masura ). Utilitati: gaz, curent. Iar canalizare si apa curenta trase pana in fata portii.De asemenea se poate racorda la internet, cablu tv,telefonie. Distanta fata de Sibiu este de 30 km.Drumul este foarte bun fiind asfaltat, distanta de la Sibiu se poate parcurge cu autoturismul in 25-30 de minute .Gospodaria cu casa este mare , mai necesita unele reparatii ceea ce inseamna munca ,timp si bani , pentru ,cine nu doreste sa investeasca asa ceva casa nu e ceea ce cauta. Acoperisul este reparat recent precum si o parte din parter .Casa o folosim de cativa ani ca si casa de weekend .Camerele sunt mari ( peste 20 mp ) , doar una este de trecere celelalte sunt decomandate.Zidurile sunt de aproximativ 45 cm.Sura este foarte mare si inalta , dupa cum se poate vedea si in poze, acoperisul a fost de asemenea reparat recent.Accept si plata in doua transe. Nu sunt agentie imobiliara , sunt proprietarul casei.

Pe site din 19-04-2024
Vizualizari 33
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 93 m2
Camere: 1

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Marpod.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Marpod. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Marpod.

Este Marpod zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Sibiu, Marpod  - 49000 EURO Proprietar 49000 €
Vanzare casa Sibiu, Marpod - 49000 EURO Marpod, Marpod , jud. Sibiu

Casa la strada principala. Acces direct din strada asfaltata. Pozitie foarte buna, langa centru. Casa pricipala are 3 camere, iar anexa are 2 camere+garaj Casa necesita renovari, dar este locuibila. Sura cu structura de stejar in stare foarte buna. Teren 1112 mp Case de vanzare - Marpod , Case de vanzare - Sibiu

49000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(