Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 2 camere Arges, Maracineni - 99500 EURO

99500 €  De vanzare
Casa se afla la 3 km de Pitesti si este in constructie,cu 2 etaje. Parterul are 2 dormitoare,baie si living cu bucatarie deschisa .Parterul (80mp)este functionabil. Etajul 1(60mp) -dormitor,living ,baie,dressing iar bucataria nu este finalizata. Etajul 2 (60mp)este in lucru. Fiecare etaj are intrare separata;poate fi folosita de 3 familii deoarece contine 3 apartamente,unul de 3 camere,in parter,si de 2 camere in etj.1,respectiv etj.2. In curte pot fi parcate maxim 4 masini. In prelungirea casei este construita o hala de 200mp care poate fi folosita ca si atelier,depozit(a fost utilizata ca atelier de tamplarie PVC si Al). Sunt toate utilitatile mai putin gazele,care sunt la poarta. Curentul electric are 2 partide,monofaxic si trifazic. Casa este izolata termic ,atat interior cat si exterior.Mai mult de atat,fatada de sticla incalzeste foarte bine etajele,ceea ce reduce considerabil consumul la caldura. Finisajele interioare si exterioare au fost facute in 2018. Chiar daca,din prezentare,nu pare sa aiba o valoare,merita vazuta.Pentru cineva care are posibilitati materiale si idei de afaceri,poate vedea potentialul acestei proprietati. Accept si bani dar si schimb cu un apartament in Pitesti si diferenta de bani.

Pe site din 04-07-2021
Vizualizari 26
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Camere: 2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Maracineni.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Maracineni. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Maracineni.

Este Maracineni zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Arges, Maracineni  - 195000 EURO Proprietar 195000 €
Vanzare casa Arges, Maracineni - 195000 EURO Maracineni, Maracineni , jud. Arges

Marius Saceanu Vila de vanzare Maracineni (Arges) Proprietar, propun spre vanzare casa vila situata in comuna Maracineni judet Arges, la doar 5 km de centrul orasului Pitesti, intr-o zona foarte linistita ce ofera un acces usor la scoli, gradinite, supermarketuri, statie de transport in comun (linia de autobuz 15), ce dispune de urmatoarele specificatii:* Constructie : 2007* Regim inaltime : P+1+M* Suprafata utila casa : 200 mp* Suprafata teren deschidere : 1000 mp 14ml* Structura rezistenta acoperis : beton , bca tigla ceramica* Izolatie exterioara * Centrala termica* Tamplarie termopan* 2 Placi beton* Racordata la toate utilitatile (curent electric, gaz, apa si canalizare)* Varianta de vanzare - partial mobilata * Construita in regim propriu* Terasa de 40 mp amenajata cu barbeque si o magazie pentru depozitare* Garaj amenajat pentru 2 masini* Curte + gradina amenajata cu arbori si arbusti ornamentali si pomi fructiferi. Compartimentare casa:* Parter : Living + Dinning (cu un semineu functional) Bucatarie Baie (cabina dus) Casa scarii Hol Terasa Magazie Garaj* Etaj : 3 Dormitoare Baie (cada cu hidromasaj) Hol Scara acces mansarda* Mansarda : Open space (loc depozitat - se poate amenaja in spatiu de locuit). Proprietatea se poate viziona la final de saptamana.

195000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Arges, Maracineni  - 340000 EURO Proprietar 340000 €
Vanzare casa Arges, Maracineni - 340000 EURO Maracineni, Maracineni , jud. Arges

Vila se afla in Maracineni str Garoafelor este in suprafata de 180 mp si un teren in suprafata de 3000mp. Pentru Detali 07******32 Case de vanzare - Pitesti , Case de vanzare - Arges

340000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Arges, Maracineni  - 195000 EURO Proprietar 195000 €
Vanzare casa Arges, Maracineni - 195000 EURO Maracineni, Maracineni , jud. Arges

Marius Saceanu Vila de vanzare Maracineni (Arges) Arges Maracineni

195000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(