Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 6 camere Valcea, Livezi - 70000 EURO

70000 €  De vanzare
Vand vila, comuna Livezi, judetul Valcea, S+P+1+M. Casa are 6 dormitoare mari, 2 bai, 2 bucatarii, subsol cat toata suprafata casei. Constructia a fost finalizata in anul 2005 si este incalzita in totalitate prin centrala termica pe lemne si carbune. Utilitati: curent si apa. Fosa septica. Izolatie termica. Constructia e pe baza de BCA. Curtea are o supratata totala de 2000 de metrii patrati plus 6 hectare, vis-a-vi de casa. Ansambul este ideal pentru o familie care isi doreste sa se ocupe cu cresterea animalelor, solul fiind foarte fertil avand in vedere ca este situat langa un rau. Pentru mai multe poze, astept un mesaj in privat. Mai multe detalii in privat sau la telefon.

Pe site din 16-06-2019
Vizualizari 1
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 60000 m2
Suprafata teren: 60000 m2
Camere: 6

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Livezi.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Livezi. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Livezi.

Este Livezi zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  terenuri constructii Valcea, Livezi  - 22500 EURO Proprietar 22500 €
Vanzare terenuri constructii Valcea, Livezi - 22500 EURO Livezi, Livezi , jud. Valcea

Stelian Caprarus Proprietar: vand teren, 5305 m2, priveliste frumoasa, zona deal, la 40 km de Polovragi Vand teren in zona de deal, priveliste superba, excelent pentru casa de vacanta sau retragere intr-o zona nepoluata, linistita si pitoreasca. Este langa padure, ideal pentru iubitorii de natura si aer curat.Desi este retrasa, pe deal, proprietatea are vecini, care sunt foarte prietenosi.Magazin de constructii la 2-3 km, primaria aproape, magazin alimentar etc.Terenul este o parte intravilan (2724 mp) si o parte extravilan (2581 mp).Deschiderea la drum este de aproximativ 80 m si o adancime de aproape 100 m, respectiv 75 m pe cealalta latura si in spate aproximativ 50 m - are o forma trapezoidala, asa cum veti vedea pe cadastru.Fotografiile sunt realizate cu telefonul, nu sunt profesionale - daca va intereseaza terenul este mai bine sa-l vedeti, fotografiile nu surprind in totalitate frumusetea locului.Proprietatea este situata la 40 km de Pestera Muierii si Polovragi.Toate actele la zi, proprietar.Curent electric la limita proprietatii, fibra optica DIGI la vecinul de jos, cateva sute de metri.Pentru mai multe detalii ne putem auzi la telefon.

22500 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri constructii Valcea, Livezi  - 10900 EURO Proprietar 10900 €
Vanzare terenuri constructii Valcea, Livezi - 10900 EURO Livezi, Livezi , jud. Valcea

Vand teren in zona de deal, priveliste superba, excelent pentru casa de vacanta sau retragere intr-o zona nepoluata, linistita si pitoreasca. Este langa padure, ideal pentru iubitorii de natura si aer curat. Desi este retrasa, pe deal, proprietatea are vecini, care sunt foarte prietenosi Gasiti magazin de constructii la 2,3 km, Primaria este aproape si magazin alimentar, langa cel de constructii. Terenul este o parte intravilan (2724 m2) si o parte extravilan (2581 m2). Deschiderea la drum este de aproximativ 80 m si o adancime de aproape 100 m, pe spate se ingusteaza si are 50 m2. Are o forma trapezoidala, asa cum veti vedea pe cadastru Daca va intereseaza este mai bine sa-l vedeti, fotografiile nu sunt profesionale si nu surprind frumusetea locului. Acte la zi, curent la limita proprietatii, fibra optica DIGI la vecinul de jos. Pentru mai multe degalii, ne auzim la telefon. Terenuri - Livezi , Terenuri - Valcea

10900 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(