Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 2 camere Satu Mare, Livada - 40000 EURO

40000 €  De vanzare
Vand casa in orasul Livada sau schimb cu apartament in Satu Mare . Casa are o suprafata utila de 130 mp , suprafata teren 1000 mp compusa din: 2 camere , hol, bucatarie, baie, camara, bucatarie de vara,beci ,terasa acoperita si anexe. Utilitati : curent , cablu rds , apa introdusa in casa, 2 puturi forate ,canalizare ( fosa septica) cu posibilitate de racordare la apa si canal.

Pe site din 04-07-2021
Vizualizari 33
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 130 m2
Suprafata teren: 1000 m2
Camere: 2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Livada.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Livada. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Livada.

Este Livada zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Satu Mare, Livada  - 125000 EURO Proprietar 125000 €
Vanzare casa Satu Mare, Livada - 125000 EURO Livada, Livada , jud. Satu Mare

De vanzare casa in localitatea Livada Jud. Satu Mare. Suprafata utila 260 m2, bucatarie, camara, 2 bai, 5 camere, garaj, beci, terasa. Toate utilitatile cu centrala pe lemne fara gaz. Curte 20 arii cu 2 fronturi si doua intrari, anexe, pomi fructiferi diferiti, vie, gradina legume, solar. Constructie solida 1997, necesita unele renovari. Case de vanzare - Livada , Case de vanzare - Satu Mare

125000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Satu Mare, Livada  - 12500 EURO Proprietar 12500 €
Vanzare casa Satu Mare, Livada - 12500 EURO Livada, Livada , jud. Satu Mare

Teren agricol comasat : 9ha (o parcela) + parcele de 0.58ha, 0.85ha, 1.12ha... padure(1ha),fiecare intabulat (extras cf in coordonate stereo). titlu de proprietate(un proprietar- persoana fizica) ,impozit platit (fiscal), liber de contract (terenul nu e in arenda), acte la zi. Teren fertil pretabil pentru cultura de cereale bun si pentru accesarea de fonduri europene livada (alun,cais nuc), lucrat foarte bine(arat-discuit), ocupabil la semnarea contractului. Accesul se face pe un drum de exploatatie de pamant si cu masina mica. 12500e/ha usor negociabil Terenuri - Sacaseni , Terenuri - Satu Mare

12500 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(