Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 4 camere Valcea, Jiblea Noua - 79000 EURO

79000 €  De vanzare
Constructie de calitate realizata in anul 2010, zona Calimanesti, la aproximativ 3 km de statiune. Casa are o suprafata de aproximativ 190 mp si dispune de teren. Casa este foarte bine amplasata, drum acces asfaltat, zona panoramica, linistita si cu aer curat. Terenul este imprejmuit cu gard. Casa este compartimentata astfel : -parter: living,bucatarie deschisa si loc de luat masa,hol,baie,scara interior zidita,doua terase largi. -mansarda: 3 dormitoare,baie, balcon mare comun la 2 dormitoare. -garaj atasat cu usa deschidere telecomanda 30 mp,cu acces si din casa, camera centralei, magazie atasata Totul izolat termic iar imobilul este finisat interior si exterior (fara vopsea), instalatie electrica facuta de personal autorizat, instalatie termica fara calorifere si centrala, in curte fantana cu pompa montata, retea apa la poarta, retea gaz la poarta, fosa septica, gard zidit fata si placi lateral. Pretul este negociabil Casa a fost facuta pentru noi (cu materiale dintre cele mai bune)., numar etaj: 1, numar camere: 4, numar loc de parcare: 1, numar bai: 2, suprafata utila: 190, suprafata totala: 1361, anul constructiei: 2010

Pe site din 01-07-2019
Vizualizari 2
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 190 m2
Camere: 4

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Jiblea Noua.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Jiblea Noua. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Jiblea Noua.

Este Jiblea Noua zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Valcea, Jiblea Noua  - 50000 EURO Proprietar 50000 €
Vanzare casa Valcea, Jiblea Noua - 50000 EURO Jiblea Noua, Jiblea Noua , jud. Valcea

Casa plus teren de vanzare! Suprafata este de 600 m² Dispune de; apa, energie electrica, canalizare, gazele naturale sunt si ele disponibile! Ea se poate vedea, pe str. Ion Creanga nr 10. Satul Nou (Jiblea Noua) Pentru informatii sunati la numarul de telefon: +40*******04 Pretul este in Euro. Case de vanzare - Calimanesti , Case de vanzare - Valcea

50000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(