Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 3 camere Salaj, Jac - 650000 EURO

650000 €  De vanzare
Vand firma de tamplarie pe lemn masiv, linie de productie termopane pe lemn stratificat complet utilate si casa de locuit P+E+M. Proprietatea este amplasata pe o suprafata de 80 de ari. Aceasta cuprinde urmatoarele: - 1 hala de productie pentru usi, geamuri si altele din lemn masiv; - 1 hala de productie termopane lemn stratificat; - 1 hala pentru depozitarea materialelor; - 1 uscator de scanduri si alte materiale lemnoase; - 2 vestiare; - vopsitorie; - 3 depozite marfa; - 1 cladire de birouri; - showroom prezentare; - sala de mese; - 2 garaje; - piscina exterioara; - 1 casa de locuit P+E+M. Parterul este format din bucatarie, dormitor, birou, baie si terasa. Etajul este format din 3 dormitoare, o baie neechipata, o debara mare cu rafturi, un living mare si terasa. Mansarda este compartimentata in 4 camere + terasa. Accesul de la parter la etaj se face pe scarile interioare si exterioare, iar accesul de la etaj la mansarda se face pe scarile interioare. Cladirea de birouri contine pe langa acestea, showroom-ul, sala arhivare, 2 bai, sala de mese, 2 garaje si terasa. Poarta si usile de la garaje sunt automate. Tamplaria este complet utilata cu toate utilajele necesare pentru productie. Aceasta are acces direct din drumul judetean. Utilitati: apa curenta, curent trifazic, internet, televiziune, incalzire cu centrala pe lemne atat la casa cat si la cladirea de birouri. Curtea casei beneficiaza de o livada de peste 130 de fire de pomi fructiferi (meri, peri, caisi, ciresi, visini, pruni, piersici, nuci, corcodusi) si vita de vie. De asemenea proprietatea beneficiaza de spatii verzi, ronduri cu flori si gradina de zarzavaturi. *la cerere pot fi puse la dispozitie poze cu interiorul cladirilor si schita cu dimensiunile acestora. Daca nu se doreste continuarea pe directia de tamplarie, spatiile pot fi folosite si pentru alte scopuri. Casa poate fi folosita ca si pensiune, halele pot fi folosite pentru depozit sau pentru a deschide orice alta afacere si ideile pot continua. Pentru orice alte detalii, nu ezitati sa sunati la numarul din anunt.

Pe site din 09-04-2024
Vizualizari 143
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 10000 m2
Suprafata teren: 10000 m2
Camere: 3

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Jac.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Jac. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Jac.

Este Jac zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Salaj, Jac  - 49000 EURO Proprietar 49000 €
Vanzare casa Salaj, Jac - 49000 EURO Jac, Jac , jud. Salaj

George Casa batranesca Jac salaj Persoana fizica vand casa batranesca ,curte cu fantana , loc depozitare, teren 4600Mp cu posibilitatea de constructie doua case , casa e din caramida ! Zona f linistita ! Sat Jac judetul Salaj

49000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(