Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Casa de vacata Izvorani

50000 €  De vanzare
Casa de vacanta din lemn la intrarea in Izvorani, Ciolpani, la 33 Km de Bucuresti Suprafata utila 85mp,desfasurata 110mp,suprafata construita 125mp casa are 3camere ,3 bai,bucatarie ,terasa. Suprafata teren 1500mp,deschidere la strada 8.50m Structura de rezistenta lemn. Utilitati:curent electric,apa retea,put la 40m,fosa ecologica mare,gaze la poarta,sistem de incalzire/climatizare(Invertor),boilar electric 150l Bucataria mobilata ,frigider, Usa intrare metalica. Proprietatea este imprejmuita cu gard din plasa de sarma. IMOBILUL SE AFLA SITUAT LA INTRAREA IN IZVORANI, INTR-O ZONA LINISTITA, CIVILIZATA CU MULTA VERDEATA.

Anunt promovat pe Titirez.ro
Pe site din 25-02-2024
Vizualizari 94
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata totala: 110 m2
Suprafata utila: 85 m2
Suprafata teren: 1500 m2
Compartimentare: Decomandat
Camere: 3
Front stradal: 9 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Izvorani.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Izvorani. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Izvorani.

Este Izvorani zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Ilfov, Izvorani  - 50000 EURO Proprietar 50000 €
Vanzare casa Ilfov, Izvorani - 50000 EURO Izvorani, Izvorani , jud. Ilfov

Casuta de vacanta in Sat Izvorani, comuna Ciolpani, Ilfov. Casa dispune de 1 hol, camera de zi si bucatarie, 1 dormitor si 1 baie. Casa este contruita din BCA,sursa de apa provine din put cu hidrofor. Gazul este la poarta dar nu este racordata inca, canalizarea si reteaua de apa potabila sunt la poarta dar inca nu sunt date in folosinta. Incalzirea se face prin pardoseala(curent electric) Casa are proiect si autorizatie de constructie pentru mansarda cu 3 camere si 1 baie. Terenul are 184 m2 Case de vanzare - Izvorani , Case de vanzare - Bucuresti - Ilfov

50000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Ilfov, Izvorani  - 475000 EURO Proprietar 475000 €
Vanzare casa Ilfov, Izvorani - 475000 EURO Izvorani, Izvorani , jud. Ilfov

Proprietar vand vila P+1 in Izvorani, Ilfov, cu iesire la lacul Snagov, avand o suprafata construita de 160 m.p. (living 35.5 m.p., bucatarie inchisa 13.7 m.p., dormitor 25 m.p., dormitor 20 m.p., 2 bai - una la parter si una la etaj, 2 balcoane mari - la etaj, 2 spatii de depozitare - la parter). Casa este complet mobilata si utilata si are iesire cu ponton la lacul Snagov, fiind amplasata in zona Comitetului Olimpic si Sportiv Roman. Padurea Snagov este in imediata apropiere. Zona este superba si extrem de linistita. Imobilul se afla intr-un complex cu 5 vile. Pontonul are aproximativ 100 m.p. Deck-ul a fost montat in primavara anului trecut. Locatie premium, vecini premium (Izvorani, str. Mihai Eminescu). Case de vanzare - Izvorani , Case de vanzare - Bucuresti - Ilfov

475000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Ilfov, Izvorani  - 185000 EURO Proprietar 185000 €
Vanzare casa Ilfov, Izvorani - 185000 EURO Izvorani, Izvorani , jud. Ilfov

In calitate de proprietar ofer spre vanzare o casa impresionanta prin dimensiune si spatii vitrate localizata in satul Izvorani, comuna Ciolpani intr-o zona inconjurata de lacul Snagov si Rezervatia Naturala Padurea Snagov cu copacii ei seculari de tei (in perioada mai-iunie cand infloresc ofera un parfum incredibil zonei), fag, stejar. Detalii constructie: Suprafata construita (include terasele): 470mp (320mp utili) Regim inaltime: P+1+M Nivel finisaj: la alb (instalatia electrica si sanitara este trasa) Tamplarie: PVC cu geam termopan la int-ext Acoperis: tigla ceramica Bramac Garaj: da Bransament electric: realizat Gaze naturale: DA Sursa apa in sistem centralizat: DA (exista si un put forat) Canalizare in sistem centralizat: DA Detalii teren: Suprafata: 2200 mp Deschidere: 19 ml Imprejmuire: da Detalii zona: Profil strada: o banda pe sens Iluminat public: da Vecinatati: Comitetul Olimpic si Sportiv Roman (bazin de inot deschis gratuit copiilor), Castel Film Studios, Centrul de recreere al MAI - Jandarmerie Alte detalii: strada nu are trafic intens aceasta deservind numai riveranilor si este supravegheata de personalul MAI cu post la intrarea in centrul de recreere. Cartierul este unul linistit cu vecini de buna calitate. Pret fix! Pret pentru plata in o singura transa. Pentru plata in rate sau schimburi imobiliare pretul difera. Case de vanzare - Izvorani , Case de vanzare - Bucuresti - Ilfov

185000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
VILA ELEGANTA | TEREN 4000 MP | PISCINA |  LACUL SNAGOV Agentie - 0 comision - exclusivitate 619000 €
VILA ELEGANTA | TEREN 4000 MP | PISCINA | LACUL SNAGOV Izvorani, Izvorani , jud. Ilfov

Va prezentam o vila unicata cu 7 camere si piscina in Izvorani - ILFOV Constructia se remarca printr-un stil Basque – Landais cu accente vanatoresti. VEDERE LAC NEINGRADITA ! POSIBILITATE PONTON - ACCES LAC ! Dintre toate vilele construite in Izvorani, va prezentam una cu totul speciala, datorita felului armonios in care combina elementele exterioare cu cele interioare. Ideea de baza de la care a pornit ambientarea a fost preferinta pentru doua materiale naturale: piatra si lemnul a caror imbinare, realizata cu mult rafinament, o regasim la nivelul fiecarei incaperi. Vila este realizata dintr-o structura din beton armat , cu un acoperis din tigla in doua ape si cu elemente decorative din piatra si lemn. SUNATI LA 0788364188 ! ANUNT VALABIL ! Avand o suprafata construita de 750 mp si anexe 200 mp ( terasa , faisor ,bucatarie de vara, toaleta ,bar , casa menajere si doua garaje. Terenul are 4000 mp si o deschidere 60 ml. Este racordata la gaze naturale, curent electric, apa si canalizare. Pentru detalii suplimentare sau vizionare va astept cu un telefon. SUNATI LA 0788364188 ! ANUNT VALABIL !

619000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(