Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa Arges, Mica - 11000 EURO

11000 €  De vanzare
Case de vanzare din profil metalic Case modulare de diferite modele si dimensiuni, din structura metalica invelite cu panouri sandwich termoizolante, geamuri si usi PVC: casute locuibile, birouri monobloc, cabane, casute in forma literei A, magazine, locuinta lucratorilor, birouri de santier, garaje auto, spalatorii auto, depozite. Cateva din avantajele caselor din panouri sandwich: - protectie si izolare termica unica - greutate redusa - izolare fonica buna - duritate ridicata - termeni de executie restransi - mai multa lumina - pret mic de achizitie - rezistenta totala la cutremure datorita structurii de rezistenta a containerelor - nu necesita autorizatie de constructie - pot fi amplasate pe orice teren si oriunde - pot fi mutate oricand - pot fi reconfigurate/marite/micsorate oricand si dupa dorinta , cu un buget minim. Casutele sunt realizate din profil rectangular invelite cu panou sandwich termoizolant, usi si geamuri PVC, find anslamblate pe pozitia dorita de dvs. Containerele noastre sunt proiectate special pentru a oferi un confort maxim, utilitate pe o durata lunga de viata. Ne deplasam cu echipa in toate localitatile din judet fara nici un cost suplimentar daca doriti sa construiti cu noi. Case de vanzare - Curtea de Arges , Case de vanzare - Arges

Pe site din 23-03-2024
Vizualizari 16
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 67 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Mica.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Mica. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Mica.

Este Mica zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Arges, Mica  - 25000 EURO Proprietar 25000 €
Vanzare casa Arges, Mica - 25000 EURO Mica, Mica , jud. Arges

Vand jumatate de casa dintr-o casa parinteasca(ce apare in poze). Casa este din caramida si este in stare foarte buna. Este compusa din: - doua camere mari; - un hol mare; - un hol mic; - o camera subsol(beci) in fata casei se afla si o gradina, intrarea in casa este separata. Se vinde ce se vede in poze. Casa este pozitionata excelent, imediat la iesire in drumul judetean 73C, in comuna Musatesti( destul de aproape de centru). Toate actele facute. Case de vanzare - Musatesti , Case de vanzare - Arges

25000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(