Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 3 camere Neamt, Izvoare (Dumbrava Rosie) - 20000 EURO

20000 €  De vanzare
Teren + Casa strada principala comuna Dumbrava Rosie Neamt Proprietar (fara intermediari) Vand teren 4415m intravilan+casa situat in centrul comunei Dumbrava Rosie, Neamt, cu deschidere de 35 m la strada DN15 Piatra Neamt - Bacau si deschidere de 21m la strada Dorobantului. Poate fi parcelat in 2 terenuri egale. Terenul fara casa cu deschiderea la strada Dorobantului se vinde cu 25 euro mp. Terenul cu casa cu deschiderea la DN15 se vinde cu 28 euro mp si casa cu 20000 euro. Constructii: 1. Casa, an 1960 2. Bucatarie de vara cu beci 3. Anexe (magazie) Utilitati: -curent electric -apa potabila (retea si fantana) -canalizare -gaze 8 km pana in centrul orasului Piatra Neamt Teren pretabil pentru constructii si agricultura.

Pe site din 03-02-2024
Vizualizari 62
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 100 m2
Suprafata teren: 4415 m2
Camere: 3

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Izvoare (Dumbrava Rosie).

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Izvoare (Dumbrava Rosie). Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Izvoare (Dumbrava Rosie).

Este zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Inchiriere  spatii comercial Neamt, Izvoare (Dumbrava Rosie)  - 500 EURO lunar Proprietar 500 €
Inchiriere spatii comercial Neamt, Izvoare (Dumbrava Rosie) - 500 EURO lunar Ciritei, Izvoare (Dumbrava Rosie) , jud. Neamt

Pretul este per camera Detine grup sanitar la subsol si etajul I Toate incaperile beneficiaza de sala de conferinta complet utilata (ca bonus) Zona Subsol 300 Euro Parter 400 Euro Etajul I 500 Euro Decomandat Complexul se afla pe strada Izvoare Nr.4, Piatra Neamt Birouri - Spatii comerciale - Ciritei , Birouri - Spatii comerciale - Neamt

500 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(