Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 5 camere Braila, Insuratei - 33000 EURO

33000 €  De vanzare
Casa cu gradina mare, livada, vie Central 33.000 eurolNumăr camere5Suprafața utilă (m²)100An finalizare construcție2009Suprafață teren (m²)4000 Casa de vanzare in localitatea Insuratei,jud.Braila. Casa are 5 camere, hol mare, bucatarie si baie, dintre care bucataria, baia si un dormitor sunt constructie noua, izolata (exterior si in pod), incalzita cu sobe de teracota.Baia este mare, cu gresie, faianta, cada si instant pentru apa calda, instantul asigurand si apa calda la bucatarie.Bucataria si dormitorul nou au parchet, restul camerelor au podea.Holul are gresie la intrare;casa are usa metalica, la toate camerele nou construite exista geamuri termopan si usi termopan.Gradina este foarte mare, are peste 4000mp, cu vie mare si livada, precum si teren arabil.Curtea are anexe noi, amenajate separat, pentru porci, pentru pasari de curte si magazii de depozitare.La intrarea in curte exista un platou cu umbrar(vita de vie).Exista si canal de apa in curte.Gardul de la strada este nou, in perfecta stare.Casa este legata la canalizarea orasului si racordata la toate utilitatile, este pozitionata la sosea asfaltata si destul de aproape de centrul orasului.Curtea interioara este betonata si amenajata cu umbrar.Zona este una linistita, plina de verdeata si bine ingrijita.Casa se vinde partial mobilata si utilata.Pretul este de 33.000 euro, negociabil. Pentru detalii si relatii sunati la0720.536788 Stadiul constructiei: Finalizat , Suprafata terenului: 4000,0 m2, Suprafata utila: 100,0 m2, Suprafata construita: 100,0 m2, Numar camere: 5 , Numar bai: 1 , Anul constructiei: 2009 ,

Pe site din 27-07-2019
Vizualizari 4
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Camere: 5

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Insuratei.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Insuratei. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Insuratei.

Este Insuratei zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Braila, Insuratei  - 10500 EURO Proprietar 10500 €
Vanzare casa Braila, Insuratei - 10500 EURO Insuratei, Insuratei , jud. Braila

Casa demolabila situata pe strada florilor Insuratei Braila are gard nou teren de 1550m2 se poate repara daca se doreste Case de vanzare - Insuratei , Case de vanzare - Braila

10500 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Braila, Insuratei  - 52000 EURO Proprietar 52000 €
Vanzare casa Braila, Insuratei - 52000 EURO Insuratei, Insuratei , jud. Braila

POPA CORNELIA Vand casa din caramida in zona centrala, in oras iNSURATEI, JUD. BRAILA Braila insuratei

52000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(