Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 5 camere Bihor, Inand - 45000 EURO

45000 €  De vanzare
Casa in Inand Casa situata langa parcul de copii, nu tocmai la șosea, in zona linistita, ferita de trafic si zgomot. Casa prim-construita cuprinde 2 camere, ambele renovate, o cămară pt alimente, hol mare, bucatarie mare, (faianță si gresie). Casa este placata cu polistiren de 10 cm. La aceasta casa incalzirea se face cu sobe de teracota (3 sobe). Casa nou-construita in 2014 are 3 camere, living, baie, dresing. Toata modernizata, geamuri si usi termopan Gealan de cea mai buna calitate. Casa este placata cu polistiren de 10 cm, cu densitatea cea mai mare. Incalzirea se face cu centrala pe lemne Viadrus (sau carbuni). Separat o constructie noua: camera de la incalzirea centrala+plus magazie de lemne. Coteț de porci, curte mare de pasari. APA de la retea+fantana in curte, fosă septica, posibilitatea de racordare la canalizare. Toata instalatia de curent este noua. Suprafata toatala este de 3845 m2 (gradina 3095 m2+ curte 750 mp). Casa este situata la 25 de minute de Oradea, si 15 de Salonta. Pentru mai multe detalii si poze, contactati la numarul de telefon afisat. Număr niveluri imobil: 1 Număr Băi: 1 Posibilitate parcare: Da Încălzire Apă Curent

Pe site din 21-05-2021
Vizualizari 24
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 176 m2
Suprafata teren: 3845 m2
Camere: 5

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Inand.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Inand. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Inand.

Este Inand zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Bihor, Inand  - 68000 EURO Proprietar 68000 €
Vanzare casa Bihor, Inand - 68000 EURO Inand, Inand , jud. Bihor

Lorednana Alina Vlad Casa de vanzare VAND CASA IN INAND LA 26 KM DE ORADEA SI LA 15 KM DE SALONTA. CASA CU PARTER ETAJ,MANSARDA.INCEPUTUL CONSTRUCTIEI IN 2010 SI ULTIMELE LUCRARI IN 2021.LA PARTER 1 DORMITOR,BUCATARIE,BAIE,LIVING(SEPARAT DE BUCATARIE).LA ETAJ 4 DORMITOARE SI O BAIE,3 DORMITOARE SUNT MATRIMONIALE,1 DIN ELE CU DRESING SI UN DORMITOR INDIVIDUAL.LA MANSARDA OPTIUNE PT INCA UN DORMITORCASA ARE INCALZIRE TRASA SI CALORIFERE, ESTE CONECTATA LA RETEAUA DE ENERGIE ELECTRICA,PUT FORAT IN CURTE,PARTEA DE SUS FINISATA CU DOUA RANDURI DE TINCI,ACTELE LA ZI. Pret 69.000 (USOR NEG).

68000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(