Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 4 camere Salaj, Ileanda - 50000 EURO

50000 €  De vanzare
Vand pozitie in centrul loc. Ileanda, front stradal 40m , compusa din: casa cu teren , curte, gradina si padure. Front la strada aprox 40m lineali ,poarta intrare aprox 8 metri, ideal pentru noi constructii, spatiu comercial, centru comercial, depozit materiale constructii, pensiune, restaurant, birouri, banca, farmacie, benzinarie, info turism, etc! Acte la zi, C.F.! ( in total aprox 7.000 m2) aprox. (3000 m2 teren si 4000 m2 padure) In CENTRUL Localitatii Ileanda jud. Salaj. pe drumul European E58 , DN1C. UTILITATI: Curent trifazic si curent monofazic instalate , apa curenta instalata, canalizare, gaz la poarta. Fantana proprie cu apa potabila Ileanda este cea mai mare comuna din judetul Salaj (cu 13 sate arondate), fiind situata pe drumul European E58 Cluj - Baia Mare. Si detine statiunea Bizusa-Bai.(apa minerala naturala) Detine Liceul Ioachim Pop , Gara , Ocol Silvic, Pompieri , Spital, Benzinarie, statiunea Bizusa-Bai, etc si este in curs de dezvoltare. Pret 50.000euro , usor negociabil. (Pentru mai multe detalii - Sunati la 0034661330700 - Sau, trimiteti un mesaj pe WHATSAPP! (gratis).

Pe site din 07-06-2023
Vizualizari 30
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Camere: 4

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Ileanda.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Ileanda. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Ileanda.

Este Ileanda zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Salaj, Ileanda  - 33900 EURO Proprietar 33900 €
Vanzare casa Salaj, Ileanda - 33900 EURO Ileanda, Ileanda , jud. Salaj

casa cu demisol,parter si mansarda edificata in 2019 suprafata desfasurata 207 mp. si utila 171 mp casa are instalatiile sanitare din cupru si sunt trase toate pe pozitie, calorifere,bai etc instalatia electrica pozitionata cu contract e-on si tablou siguranta pe ficare nivel suprafata terenului 202mp. casa este intabulata cu acte la zi si este situata in zona centrala a comunei ileanda, pe simion barnutiu nr.23 datorita pozitionarii se preteaza la activitati comerciale s-au cabinet medical ,etc Case de vanzare - Ileanda , Case de vanzare - Salaj

33900 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(