Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 3 camere Timis, Iecea Mica - 57775 EURO

57775 €  De vanzare
Proprietar vand casa in Iecea Mica la 33 km de Timisoara. Casa este compusa la interior din 3 dormitoare,living,2 holuri,bucatarie,baie. La exterior are : magazie tehnica cu centrala de incalzire pe combustibil solid;wc de servici;pod deasupra camerei tehnice cu intrare din exterior. Casa este izolata la interior si are toti peretii si tavaneke imbracate in rigips adus din Italia. Casa are incalzire centrala cu calorifere; are geamuri si usi termopan;are acoperis complet reconstruit- grinzi noi+asteriala noua+folie anticondens+tigla de tabla italiana+burlane si jgheaburi noi+pod cu podea din scandura noua;are canalizare racordata la canalizarea centrala a comunei;are apa de la retea contorizata+camin pentru contor ;are racord la curent electric cu instalatie noua pe led;are aparat de aer conditionat;este mobilata partial:1 dormitor cu pat dublu;1 dormitor pat simplu;living cu canapele de piele naturala utilizate;bucataria utilata cu pulturi si corpuri suspendate ,aragaz cu cuptor la butelie,chiuveta,cuptor cu microunde,vesela;baia are toaleta,chiuveta,cabina de dus,bideu. WC ul deservici este dotat cu toaleta ,chiuveta. Are gradina cu livada de pomi fructiferi in rod:pruni,caisi,piersic,meri, gutui,ciresi,visini,peri,nuci. Suprafata totala de teren este de 1640 m2. Este disponibila imediat.

Pe site din 01-07-2021
Vizualizari 26
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 1640 m2
Camere: 3

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Iecea Mica.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Iecea Mica. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Iecea Mica.

Este Iecea Mica zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Timis, Iecea Mica  - 32000 EURO Proprietar 32000 €
Vanzare casa Timis, Iecea Mica - 32000 EURO Iecea Mica, Iecea Mica , jud. Timis

Vand casa modesta, in Iecea Mica, aproape de centru, teren de 1240 mp, pe colt, cu doua fronturi stradale. Asfalt pe ambele parti. Terenul poate fi impartit in doua loturi, ideal pentru investitie. Utilitati : curent electric si apa.Casa are toate actele la zi. Pret 32000 euro. Case de vanzare - Iecea Mica , Case de vanzare - Timis

32000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(